SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamulaştırma Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:08:08
Kamulaştırma Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Yapımına 1990’lı yıllarda başlanan ancak kamulaştırma ve bazı hukuksal nedenlerden dolayı tamamı açılamayan Güney Kuşak Yolu güzergahındaki çalışmalar yoğunluk kazandı. 

Askeri Lojman kavşağından başlayıp, Çöşnük’te Çevreyolu'na bağlanan Güney Kuşak Yolu açma çalışmaları; Aşağı Bağlar mahallesinde bulunan Kuyuönü Mezarlığındaki güzergahta kalan mezarların nakil işlemleri tamamlanırken, kanal güzergahında bulunan evlerin kamulaştırma çalışmaları ise kentsel dönüşüm kapsamında devam ediyor.

Kısa bir süre içerisinde sonuçlanması planlanan kamulaştırma çalışmalarının ardından Güney Kuşak Yolu’nun tamamına yakınının açılması hedefleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız