SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamuya Personel Alımları...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:54
Kamuya Personel Alımları...
A- A+ PAYLAŞ

Maliye Bakanlığı tarafından 400 Vergi Müfettiş Yardımcısı alınacağı bildirildi. Bu arada, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'da 200 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı bildirildi. 

 

400 VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALINACAK
Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ilanına göre, 400 Vergi Müfettiş Yardımcısı için yapılacak olan sınava başvurular 17 Şubat 2012 Cuma günü sona erecek. Sınava, "Yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olmak, erkeklerde askerlikle ilişiği olmamak, en az dört yıllık lisans eğitimi veren Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği
Bölümlerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak ve 10-11 Temmuz 2010 ve 9-10 Temmuz 2011 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavlarının KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan almak kaydıyla, başvuruda bulunanlardan en yüksek puan sıralamasına göre ilk 2 bin aday arasında bulunmak" şartlarını taşıyanların başvurabileceği kaydedildi.
 
Adaylar, Giriş Sınavına Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının internet sayfasındaki Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuracaklar.
Giriş Sınavının yazılı bölümü 3-4 Mart 2012 tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturum halinde yapılacak. Vergi Müfettişliği Mesleği ve Giriş Sınavı ile başvurularla ilgili ayrıntılı bilgiler (www.vdk.gov.tr) adresinden temin edilebiliyor.

SGK, 200 DENETMEN YARDIMCISI ALACAK  

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı tarafından 200 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı bildirildi. 
SGK tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru ilanına göre, Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak yetiştirilmek üzere, kurumun taşra teşkilatına 200 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı kaydedildi. Yapılacak olan sınava adaylar için, "En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülte, yüksekokul veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretim
kurumlarından mezun olmak, Sınavın yapıldığı gün itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. ÖSYM tarafından 10-11 Temmuz 2010 veya 09-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden, KPSSP113 puan türünden 75 ve üzeri puan almış olmak ve kontenjanın 2 katı 400 aday arasına girmek. 6. kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak" şartları aranıyor. Adayların www.sgk.gov.tr. adresinden temin edilecekleri İş Talep Formu'nu ve istenilen belgeleri 13 Şubat ile
24 Şubat 2012 tarihleri arasında SGK İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na ulaştırmaları gerekiyor. Sınav 16-21 Nisan 2012 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız