SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Belediye Otobüsüne Çarptı, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-05-28 02:36:36
Kamyon Belediye Otobüsüne Çarptı, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı, araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’a ait halk otobüsüne bir kamyonun arkadan çarpması sonucunda 3 kişi yaralandı. Doğanşehir'de de, kamyonun otomobile çarpması sonucu 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Kale ilçesi yakınlarındaki bir başka kazada da 1 kişi yaralandı.

BELEDİYE OTOBÜSÜNE ÇARPTI..

Kaza, Malatya-Yazıhan Karayolu’nun Sütlüce mevkiinde meydan geldi. İddiaya göre; Erkan Çubuk yönetimindeki 44 BV 174 plakalı MOTAŞ’a ait yolcu otobüsü ile Malatya istikametine  seyir halinde iken, yolcu almak için kenara çekilirken, aynı istikamette arkadan seyretmekte olan Mehmet Aslan yönetimindeki 44 BR 390 plakalı kamyon arkadan çarptı.

Yol yapım çalışmaları nedeniyle kazanın meydana geldiği bölgede trafiğin tek şeritten verildiği, yolcu otobüsünün yolcu almak için durması esnasında,  kamyonun sol arka kısımdan otobüse çarptığı ve otobüsü sürükleyerek orta refuje çıkarttığı görüldü.  Otobüs, arkadan çarpma ve orta refuje sürüklenmesi esnasında darbe alırken, içerisindeki yolcular ise panik yaşadılar.

Kazada kamyon sürücüsü sıkışması nedeniyle, bölgeye sevk edilen AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince yapılan çalışma sonucunda kurtarıldı.

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Mehmet Aslan, otobüs sürücüsü Erkan Çubuk ve yolculardan Celal Çapanoğlu, ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAMYON OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI, 3 YARALI..

Doğanşehir ilçesinde de kamyon ile otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı.

Kaza; Doğanşehir’in Günedoğru Mahallesi yolu üzerindeki büyük kanal altında meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen kaza da Belediye’ye ait 44 FA 910 plakalı kamyon ile 42 FL 218 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza yerine giden Büyükşehir Doğanşehir itfaiye ekibi, otomobilin LPG’sine  müdahale etti.

Kazada yaralanan 3 kişi, ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KALE'DE KAZA..

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise bir kişi yaralandı.

Elazığ-Malatya kara yolunun Bent mevkisinde Mustafa Kesin yönetimindeki 31 Z 4025 plakalı otomobil, tali yola çıkan çapa motoruyla çarpıştı.

Kazada, yaralanan çapa motor sürücüsü Mehmet Akbalık, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

Belediye otobüsünün karıştığı kazadan fotoğraflar

 

Doğanşehir'deki kazadan fotoğraflar

Kale'deki kazadan 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • feride (6 yıl önce)
    Sehir kepçe kamyondan gecilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    Malatyadaki Kaza olayları artık haddinde fazla bir boyuta erişti. Çünkü kazanında bir oranı istatistiği var. Bu şehirde son bir yıl içinde sayısız kaza oluştu ve artık kimse önüne geçemiyor, Yetkililerin bu konuya el atması lazım, yoksa artık kaldırımda yürümek hatta karşıdan karşıya geçmek dâhi tehlikeli bir hâl alacak!
    0
    0
    Yanıtla