SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Çarptı, Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Erkenek beldesinde akli dengesi yerinde olmayan 69 yaşındaki şahıs kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı ve hastanede öldü.

Kaza Erkenek belde merkezinde oldu. Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 32 yaşındaki N.B. yönetiminde bulunan 23..472 plakalı kamyon, belde içerisinde aniden yola çıkan ve akli dengesinin yerinde olmadığı bildirilen K.B.’ye çarparak ağır yaraladı. Yaralı kaldırıldığı Doğanşehir Devlet Hastanesi’nde öldü. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR
Zafer Mahallesi Sağlık Caddesi’nde 47 yaşındaki M.Ş.S. yönetimindeki oto ile 41 yaşındaki F.G. yönetiminde bulunan motor çarpıştı, motor sürücüsü yaralandı.

Kernek Mahallesi Çağlayan Sokakta 41 yaşındaki T.Y. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 43 yaşındaki H.G. adlı şahsın yaralandığı belirtildi.

Çarmuzu’da yolcu almak için bekleyen 26 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan minibüse binmeye çalışan 32 yaşındaki K.K. adlı kadın, düşerek yaralandı.

Fırat Mahallesi’nde bisikleti ile gitmekte olan 15 yaşındaki M.M.’ye plakasını alamadığı Ford marka bir oto çarparak yaraladı. M.M. hastaneye kaldırılırken polis aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Fırat Mahallesi’nde 53 yaşındaki F.Y. adlı kadına geri manevra yapan bir araç çarptı ve hafif yaraladı. Yaralı kadın kendisine çarpan sürücünün “Teyze seni hastaneye götüreyim mi?” dediğini, kendisini iyi hissettiğini söyleyerek şahsı gönderdiğini, daha sonra tedbiren hastaneye başvurduğunu bildirdi.

Saray Mahallesi’nde yoğun trafik nedeniyle duran 47 yaşındaki T.V. yönetimindeki araca, 48 yaşındaki H.Y. adlı kadının başını çarparak yaralandığı bildirildi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 21.30 sıralarında 38 yaşındaki H.B.G. yönetimindeki motosiklet, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araçla çarpıştı. Motosikletli yaralanırken, araç kaçtı.

Askeri Lojmanlar kavşağında 23 yaşındaki F.Ç. yönetimindeki otoyla 45 yaşındaki A.K. yönetimindeki oto çarpıştı, A.K. hafif yaralandı.

Atatürk Caddesi’nde 41 yaşındaki M.T. yönetimindeki oto dönüş yaparken, bu araca bisikleti ile çarpan 12 yaşındaki S.U. yaralandı.

Kernek Meydanı’nda 20 yaşındaki Ö.K. yönetimindeki motosiklet ile yaya olan 30 yaşlarındaki H.R. adlı bayana çarptı. Kazada sürücü ve bayanın yaralandığı bildirildi. Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 34 yaşındaki E.A. yönetiminde bulunan 44..425 plakalı otomobil Akçadağ Darıca mevkiinde havanın yağışlı olması nedeniyle kayarak şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 29 yaşındaki S.Y., 57 yaşındaki B.Y. ve 27 yaşındaki S.Y. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız