SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Devrildi, 2 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Sivas yolu Hekimhan yakınlarında devrilen kamyonda biri ağır iki kişi yaralandı. Bu arada arkadaşından aldığı otoyla kaza yapan ehliyetsiz sürücü de hasara neden oldu.

KAMYON DEVRİLDİ..
Edinilen bilgiye göre kaza, Hekimhan ilçesi-Sivas karayolunun 11. kilometresinde meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya istikametine gelen Yaşar E.'nin kullandığı 06 AE 4935 plakalı kamyon, viraja süratli girdiği için direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.

TEKEL maddesi taşıyan kamyon sürücüsü Yaşar E. ile yanında bulunan Atilla D. yaralandı. Başından aldığı darbeyle yaralanan sürücü Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Atilla D. ise Hekimhan Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ VUKUATI..
Doğanşehir'de de ehliyetsiz sürücünün yolaçtığı kazada iki araç hasar gördü.

Kaza, Doğanşehir İlçesi Karşıyaka Mahallesi Bağlar Caddesi'nde meydana geldi. T.A.'nın (18) kullandığı 02 FZ 356 plakalı otomobil, park halindeki 44 FL 145 plakalı otomobile çarptı. Yolda kimsenin bulunmaması nedeniyle muhtemel bir can kaybı yaşanmayan kazada otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili yapılan soruşturmada sürücü T.A.'nın ehliyetsiz olduğu belirlenirken, kullandığı aracı da bir yakınından emaneten aldığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız