SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Devrildi, Yol Kapandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:09
Kamyon Devrildi, Yol Kapandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Sivas Karayolu’nda ağır tonajlı bir kamyonun kaza yapması ile yol uzun süre trafiğe kapandı. Kamyon sürücüsünün yaralandığı kazada, yol uzun süren çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı. 

Malatya-Sivas Karayolu Sarsap Tüneli girişinde yaşanan kazada Hekimhan’dan aldığı çimento yapımında kullanılan maddeyi Elazığ’a götüren 23 HK 327 plakalı kamyon kontrolden çıkarak yol kenarındaki ışıklandırma direklerine çarparak yaklaşık 20 metre sürüklendi. 

Tünel girişindeki köprünün bariyerlerini yıkarak devrilen ağır tonajlı kamyon da sürücü yaralanırken yol kısmen trafiğe kapandı. Yaralı sürücü ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken kamyondan sızan mazot ve yağ sızıntısı nedeniyle karayolları ekipleri uzun süre çalışma yaptı.

Kaza sonrası Karayolları Bölge Müdürlüğü Malatya Şube Şefi Erkan Erkmen’de olay yerine gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Yan yatan kamyonun uzun süren çalışmadan sonra kaldırılması ile karayolu yeniden trafik açıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız