SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon İle Otomobil Çarpıştı, 2 Kişi Öldü 3 Kişi de Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-03-08 04:32:09
Kamyon İle Otomobil Çarpıştı, 2 Kişi Öldü 3 Kişi de Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3  kişi ağır yaralandı.

Yakup Yetişkin idaresindeki 21 FU 128 plakalı kargo kamyonu, Malatya-Kayseri kara yolunun Akçadağ ilçesi Kozluca Mahallesi mevkisinde Ramazan  Kılınç (41) yönetimindeki 46 F 3625 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile oğlu Şevket Kılınç (14) olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde sıkışan ve Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından bulundukları yerden kurtarılan Rıdvan Ünsal, Gevheri Ünsal ve İhsan Kılınç ise 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Reşit (5 yıl önce)
    Tarih : 26 Haziran 2018. Yer Doğanşehir yolu, Cumhuriyet Örnek Köy mevki. Tır, Üniversiteye hazırlık öğrencisi Cangül KOYUN'a çarparak ağır yaralıyor. Kısa bir süre sonra vefat ediyor. Bu haberi kaza videosuyla Malatya'da gazetetecilik yapan bir şahıs Yuotube'da yayınlıyor. Bu videonun altına yorum yapan Bayram AYDEMİR. Yorumu şöyle "Allah cangül e çarpanın bin türlü belasını versin. Çocuğunu elinden alsın inşallah. En sevdiklerini elinden alsın. Canını alsın. Ama alsada acımız dinmeyecek.dinemeyecek. Keşke onun yerinde ben olsaydım da ben bugün ölseydim. Cangül ün hayalleri vardı. Çok iyi bi kızdı. Cok seviyordum .aynı okulda sınava girecektik gelmdi. Küs gitti. Başımız saolsun. Allah Önce Annesine babasına sonra da bize sabır versin. .." Tarih : 24 Ocak 2019. Yer Cumhuriye Örnekköy Mezarlığı. Bayram AYDEMİR, Cangül KOYUN'un mezarının başında intihar ediyor. Sonuç : Kaza haberi yaparken, Kullanılan resimler, videolar, ve yazılar Aileleri ve Sevenleri olumsuz etkiliyor. Bence Bayram AYDEMİR'in intiharına götüren o videoyu gazetecilik yapan şahıs marifetmiş gibi koymasaydı. Kızcağız orada can çekişirken, yakınlarının ızdırabına benzin dökülmeseydi. Haber yapmak, haberdar etmektir. Detaylandırıp, ajite edip, İnsanların psikolojisini alt-üst etmek değildir. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu köşebaşı sakini (5 yıl önce)
    Orada güzel bir gönderme yapmıştım anlayan anladı bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anlayan anladı da, buradan nasıl "mizah" çıkarabildiniz ona şaşırdım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu köşebaşı sakini (5 yıl önce)
    Kargo arabası o kadar süratli giderse olacağı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaza yerinde miydin sen? Asil araç aşırı süratli olduğu için yoldan çıkıp kamyona çarpmış
    0
    0
    Yanıtla