SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Şoförü Kaza Kurbanı

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Örnek Cumhuriyet Köy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, minibüsün çarptığı kamyonun sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ..
Kaza Malatya- Adıyaman yolu 34. kilometre Cumhuriyet Örnekköy civarında meydana geldi. Malatya’dan Adıyaman yönüne 44..054 plakalı minibüsü ile gitmekte olan M.A.’nın, aynı yönde giden Mahmut Ş. yönetimindeki 44..510 plakalı kamyona hatalı sollama yaparken çarptığı bildirildi. Kamyonun bu sıkıştırma sırasında daha sonra yoldan çıkarak bir tepeye çarptığı öğrenildi. Kazada yaralanan iki sürücü de Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Mahmut Ş.’nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, daha sonra hakkında işlem yapılan M.A.’nın savcılıkça serbest bırakıldığı bildirildi.

TRAKTÖRÜN RÖMORKU ÇIKTI VE..
Bu arada Darende ilçesi yakınlarında H.E. yönetimindeki 44 DZ 529 plakalı traktör ile giderken, bir tümsekten geçtiği sırada traktöre takımı römork takılı olduğu kancadan çıkarak yolun sol şeridine geçti ve karşı yönden gelmekte olan 19 yaşındaki Ö.K. yönetimindeki 44 HC 557 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan Çevreyolu Buğday Pazarı civarı tali yolda 21 yaşındaki M.K., bisikletiyle çarptığı 13 yaşındaki T.Ö.’nün yaralanmasına yolaçtı.

Kanalboyu’nun Kernek tarafında İ.H.D. yönetimindeki 44 KS 695 plakalı motosiklete binmek isteyen 22 yaşındaki H.A., ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı.

Şire Pazarı karşısında A.D. yönetimindeki 44 EK 109 plakalı otoyla giderken aniden yola çıkan 18 yaşındaki M.Y.Ç.’ye çarptı. Yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Koyunoğlu Mahallesi’nde M.P. yönetimindeki 44 KH 778 plakalı oto ile V.G. yönetimindeki 44 FT 919 plakalı oto kavşakta çarpıştı. Kazada 778 plakalı otoda bulunan 24 yaşındaki S.P. adlı bayan yaralandı.

Öte yandan Doğanşehir Gedik mevkiinde A.K. adlı sürücü yönetimindeki 10.. 288 plakalı otomobil ile Gövdeli yönüne giderken viraja hızlı girince araç uçuruma yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Malatya’dan Doğanşehir yönüne 02…788 plakalı minibüsle gitmekte olan M.G., Kurucaova mevkiinde yaya olarak yolda yürüyen M.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Arapgir karayolu Örtülü Bakımevi mevkiinde 056.30 sıralarında K.K. yönetimindeki 34..01 plakalı oto ile Arapgir yönüne giderken, yol çalışması nedeniyle yolun trafiğe kapalı olduğunu fark etmeyerek bu yola girdi ve araç takla attı. Kazada maddi hasar meydana geldi.

Malatya’dan Pütürge yönüne gitmekte olan A.T. yönetimindeki 44..133 plakalı minibüs aşırı hız yüzünden Kavaklıdere Köyü civarında takla attı. Kazada minibüste bulunan yolculardan E.T., H.T., M.T., E.T., Y.İ.T., Y.T. ve F.T. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız