SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon Sürücüsü Ağır Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan yakınlarında bir kamyonun şarampole yuvarlanması sonucu 1'i ağır, 3 kişi yaralandı. Malatya Çevreyolu'ndaki zincirleme kazada da 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAMYON DEVRİLDİ..
Edinilen bilgiye göre kaza, Hekimhan-Sivas karayolunun 7. kilometresindeki Ballıkaya mevkiinde meydana geldi. Nurşan Koç idaresindeki 06 CBZ 47 plakalı kamyon, iddiaya göre viraja hızlı giren sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 12 metrelik şarampole uçtu. Kazada yaralanan kamyon şoförü Nurşan Koç ve diğer yolcular Nuh Koç ile Yunus Koç Hekimhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şoför Nurşan Koç'un durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

ÇEVREYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA..
Çevreyolu Niyazi Mısrı Camii yakınlarında meydana gelen kazada da Şenol A. (40) idaresindeki 44 DD 774 plakalı otomobil, Muhittin G. (40) idaresindeki 44 EV 320 plaka otomobil ve Nurten Ö.'nün (39) kullandığı 44 FV 472 plaka otomobil zincirleme olarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan N.Ç., M.A. ve N.S.Ö. yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Sanayi Caddesi üzerinde O.D. yönetimindeki 44 DK 317 plakalı otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 15 yaşındaki F.B.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Paşaköşkü Kanalboyu Caddesi’nde E.Ç. yönetimindeki 44 DT 319 plakalı otonun çarptığı 23 yaşındaki E.A. yaralandı. 00.10 sıralarındaki kazada yaralanan E.A. hastaneye kaldırıldı.

Belediye binası önünde B.S. yönetimindeki 46 EP 544 plakalı otoyla giderken karşı kaldırıma geçmek isteyen 68 yaşındaki H.B.’ye çarparak yaraladı.

Beydağı İmar İskan evleri civarında M.Ş. yönetimindeki 06 TNL 44 plakalı otoyla giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki kanala uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan 18 yaşındaki A.Ş. yaralandılar.

Erhaç Havaalanı otopark kısmında İ.H.Z. yönetimindeki 44..494 plakalı oto ile hareket halinde iken, yolcu bölümünden çıkan M.B.K.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

Erhaç Havaalanı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan M.G. yönetimindeki 06..90 plakalı oto, 1. OSB civarında dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak takla attı ve sürücünün yaralandığı bildirildi.

Yazıhan Bahçelievler mevkiinde Ç.K. yönetimindeki 19..200 plakalı araçla gelirken, dikkatsizlik sonucu takla atan araçta bulunan S.K. ve F.K.’nın yaralandığı belirtildi.

Hekimhan ilçesi İğdir Köyü yakınlarında A.Ş. yönetimindeki 44..430 plakalı otoyla giderken, mıcıra kapılan araç devrildi ve A.Ş. yaralandı.

Akçadağ Ören yakınlarında K.A. yönetimindeki 46..873 plakalı araç aşırı hız yüzünden kontroldan çıktı ve karşı yönden gelen K.C. yönetimindeki 44..343 plakalı araçla çarhıştı. F.C. ve S.C. adlı kişiler yaralandılar.

Hanımınçiftliği Kasabası’nda M.A.K. yönetimindeki 44..588 plakalı otonun çarptığı yaya R.B. yaralandı.

Arguvan Morhamam yol ayrımında H.D. yönetimindeki 44..098 plakalı araç viraja hızlı girince devrildi ve sürücü H.D.’nin yaralandığı bildirildi.

Erhaç Havaalanı kavşağında N.Y. yönetimindeki 71 JJ DX plakalı araç aynı yönde giden Akçadağ- Bahri belediyesine ait H.T. yönetimindeki 44..017 plakalı minibüse çarptı. Minibüs sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.

Malatya Elazığ yolu 40. kilometre Handere köprüsü mevkiinde F.A. yönetimindeki 23..916 plakalı otomobil ile dikkatsizlik sonucu orta refüje çarparken, otomobilde bulunan E.A. ve G.V. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız