SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyon U Dönüşü Yaparken Kaza..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, taksinin U dönüşü yapan kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

KAMYON DÖNERKEN..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Kayseri karayolu, Yeşilyurt ilçesi Elemendik mevkiinde meydana geldi. M.D. yönetimindeki 21 DC 018 plakalı kamyonla, U dönüşü yaptığı esnada aynı istikamete seyir halinde bulunan İ.S. yönetimindeki 44 T 773 plakalı taksi çarpıştı. Kazada takside yolcu olarak bulunan N.O. ve S.G. yaralandı. Yaralılar, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ŞARAMPOLA UÇTU..
Bu arada Malatya-Kayseri karayolu, Akçadağ ilçesi, Sarı Hacı mevkiindeki kazada ise Bekir Bostancı (56) yönetimindeki 38 ER 315 plakalı otomobil, seyir halindeyken yağmurdan dolayı kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Ali Bostancı (22), Mehmet Coşkun (52) ve sürücü Bekir Bostancı yaralandı. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Atatürk Caddesi’nde K.Ş. 21.30 sıralarında yönetimindeki 44 T 0880 plakalı taksi ile giderken bisikletli 32 yaşındaki E.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Sivas Caddesi’nde 04.00 sıralarındaki kazada ise 31 yaşındaki C.Ç. yönetimindeki plakasız motosiklet ile giderken, 37 yaşındaki Y.Ö. yönetimindeki çöp kamyonuna arkadan çarptı ve yaralandı.

Çevreyolu Ankara istikametinde meydana gelen kazayla ilgili ifadesi alınan 59 yaşındaki M.Ç., yönetimindeki otonun sol arka çamurluğuna Adana plakalı bir kamyonetin çarptığını, bu nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çarptığını, aracında bulunan 71 yaşındaki H.G.’nin yaralandığını bildirdi. Polis kazaya neden olan kamyoneti ve sürücüsünü bulmaya çalışıyor.

Çevreyolu Adliye kavşağında 53 yaşındaki S.Ö. yönetimindeki otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 79 yaşındaki F.G. adlı kadına çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu tali yolda 47 yaşındaki G.M.Ş. yönetimindeki otoyla giderken bisikletli 28 yaşındaki M.E.K.’e çarptı ve yaralanmasına yolaçtı.

Turgut Özal Caddesi’nde D.Y. yönetimindeki 44 EZ 643 plakalı otoyla giderken karşı kaldırıma geçmek isteyen 3 yaşındaki E.A. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Beydağı Mahallesi’nde B.D. yönetimindeki 44 DK 905 plakalı oto ile giderken, yola çıkan 9 yaşındaki A.A. adlı çocuğa çarparak yaraladı.

Arapgir ilçesi M.Akif Caddesi’nde C.S. yönetimindeki 44 DU 397 plakalı motosikletle stablize yolda devrildi ve yaralandı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan A.T. yönetimindeki 41..9712 plakalı otomobil Kale ilçesi Bent Köyü Yazı mevkiinde şarampola yuvarlandı. Sürücü ile araçta bulunan F.E., H.E. ve A.E. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız