SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyona Çarptı, Yaralandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:01
Kamyona Çarptı, Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Kömür dağıtımı yapan kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucunda, kamyonet sürücüsü araçta sıkıştı. Sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR 

Kaza, merkez Özsan Sanayi Sitesi Kavşağı’nda meydana geldi. Kaza da Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yoksul ailelere kömür dağıtımında kullanılan Ebubekir Kaçar idaresindeki 44 HA 078 plakalı kamyonet ile seyir halinde iken,  aynı istikamette seyir halindeki plakası bulunmayan Fazlı Koç’un yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. 

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI 

Kazada kamyonet sürücüsü çarpmanın etkisi ile ön tarafı hurdaya dönen aracın içinde sıkıştı. Olay yerine giden 112 acil servis ambulansı ekipleri sürücüyü yerinden çıkartamayınca, olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kurtarma ekibi yönlendirildi. Çalışmalar sonucunda araç sürücüsü Ebubekir Kaçar, sıkıştığı yerden çıkartılarak hazır bekleyen ambulansa konuldu.

Yaralı şahıs Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız