SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonda 187 Kilo Esrar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:24
Kamyonda 187 Kilo Esrar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi) ekiplerince yapılan bir operasyonda kamyonun şoför koltuğunun arkasında gizlenmiş vaziyette 187 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre; KOM Şubesi ekipleri Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde yol kontrolü esnasında durdurulan bir kamyon şüphe üzerine KOM Şubesinin bahçesine götürüldü. Burada yapılan ince aramada, şoför koltuğunun arkasında aynı zamanda yatak olarak da kullanılan bölümde gizlenmiş vaziyette esrar paketleri bulundu. KOM Şubesi ekiplerince boşaltılan şoför bölümündeki esrar paketlerinin toplam da 187 kilo olduğu belirlendi. Ele geçirilen esrar maddesi son dönemde Malatya’da tek operasyonda elde edilen en büyük miktar olduğu belirtildi. Esrar maddesinin İstanbul’a götürülmek istendiği, ancak KOM Şubesi ekiplerinin operasyonu ile bunun engellendiği öğrenildi.

KOM Şubesi ekiplerince il merkezinde bir eve yapılan baskında ise 463 gram esrar maddesi ele geçirilid.

KOM Şubesi ekipleri aralarında kamyon şoförünün de bulunduğu T.Ö. K.Y. ve Y.G. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Her 3 şüpheli de Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan Adliyeye sevk edildi.

JANDARMA OPERASYONLARI..

Bu arada Jandarma'nın operasyonlarında da esrar ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Valilik aracılığıyla konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen önleyici hizmetler kapsamında;  

21 Ekim 2015 günü Battalgazi ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan yol araması esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde (4.390) gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili R.G. isimli şüpheli gözaltına alınmıştır.

23 Ekim 2015 günü Battalgazi İlçesi  mülki sınırları içerisinde Elazığ- Malatya seferini düzenleyen yolcu treninde yapılan aramada (2450) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Olayla ilgili  A.A. isimli şüpheli göz altına alınmıştır.

23 Ekim 2015 günü Kale ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan yol araması esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde (5310) gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili A.T. ve F.T. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştır. 

23 Ekim 2015 günü Kale ilçesi mülki sınırları içerisinde yapılan yol araması esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde (2190) gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili Y.G. isimli şüpheli gözaltına alınmıştır.

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık olayları ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız