SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet Çarptı Öldürdü

0
Güncellendi - 2016-04-22 18:51:25
Kamyonet Çarptı Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde kamyonetin çarptığı 65 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Sivas karayolu Yazıhan ilçesi Durucasu mevkinde, Adile Buğday (65) isimli kadın, yolun karşı tarafına geçmek istedi. Bu sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 AK 682 plakalı kamyonet yaşlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı kadın olay yerinde hayatı kaybetti.

Kazanın yaşandığı yere gelen Buğday’ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

MALATYA'NIN YAZIHAN İLÇESİ DURUCASU MEVKİSİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN ADİLE BUĞDAY ADLI KADIN, KAMYONETİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ. (EYÜP ÖZTÜRK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız