SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet Devrildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Fahri Kayahan Bulvarı'nda meydana geldi. M.B yönetimindeki 33 AHZ 42 plakalı otomobil, virajdan hızla yola girdi. Bu sırada çevre yolunda seyreden Y.N. idaresindeki 44 KR 149 plakalı kamyonet ise yola hızla giren otomobile çarpmamak için sollama yaptı. Sollama esnasında kamyonet sürücüsü Y.N direksiyon hakimiyetini yitirerek yolun kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpma sonucunda devrilen kamyonete M.B. yönetimindeki 33 AHZ 42 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada, kamyonet sürücüsü Y.N. yaralanırken, olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER KAZALAR..
Kiltepe Mahallesi’nde 17 yaşındaki M.C.’nin yönetiminde bulunan motosiklet, 50 yaşındaki A.S.K.’nın otomobiline çarptı. Kazada motosikletin arkasında olan 17 yaşındaki Ü.K. yaralandı.

Melekbaba Mahallesi’nde 24 yaşındaki S.B.A. yönetiminde bulunan 44 FU..plakalı oto aniden yola çıkan 3 yaşındaki B.İ.’ye çarptı ve yaraladı.

Niyazi Mısri Caddesi’nde 44 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 44 EF..plakalı otonun çarptığı 41 yaşındaki B.Y.’nin yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Elazığ’a gitmekte olan 26 yaşındaki N.İ. yönetiminde bulunan 44..858 plakalı otomobil, Çamurlu köyü mevkiinde sürücünün dikkatsizliği sonucu devrildi. Kazada araç sürücüsü ile 29 yaşındaki M.E.Ö. yaralandılar.

Darende Akçatoprak Köyü civarında da 28 yaşındaki F.Ö. yönetimindeki 16..82 plakalı otomobil ile viraja hızlı girince araç devrildi. Sürücünün yanı sıra 29 yaşındaki M.Y.’nin yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Pütürge’ye gitmekte olan 37 yaşındaki İ.Y. yönetimindeki 34..468 plakalı otomobil, Malatya- Pütürge yol ayrımı 1. kilometrede viraja hızlı girince tarlaya devrildi. Sürücünün yanı sıra 49 yaşındaki H.Y., 59 yaşındaki İ.Y. adlı bayanlar ile 57 yaşındaki A.Y. ve 59 yaşındaki H.B.Y. yaralanarak, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız