SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet Parka, Yük Mezbahaneye!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafikten men edilen kamyonet, üzerindeki danalarla otoparka çekildi.

Edinilen bilgilere göre, trafik ekiplerince kırmızı ışık ihlali yapan M.Y. yönetimindeki kamyonet, Malatya Çevreyolu'nda durduruldu. Kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğunu tespit eden ekipler, araçla ilgili olarak eksik belge iddiasıyla kamyoneti trafikten men etti. Araç, Defterdarlık yanındaki otoparka çekildi.

Mezbahaneye kesilmek üzere götürülen 2 dana da başka bir kamyonetle otoparka götürüldü. Danaları mezbahaneye kesmek üzere götürürken trafiğe yakalandığını söyleyen kamyonet sürücüsü, burada bir kamyonet bularak bir süre otoparkta bekleyen danaları kesilmek üzere gönderdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız