SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet TIR'a Çarptı: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:28
Kamyonet TIR'a Çarptı: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya-Elazığ karayolu Kale ilçesinde Yusuf Durak (35) yönetimindeki 44 FE 085 plakalı kamyonet, arıza nedeniyle yol kenarına park eden 31 RT 748 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Kazada, sürücü ile kamyonette bulunan Mehmet Durak (62) ve Hasan Özyay (66) yaralandı.

Kamyonette sıkışan, kurtarma ekiplerinin çabaları sonucu çıkarılan yaralılardan Özyay ile sürücü Yusuf Durak Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan Mehmet Durak'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız