SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonet Yaşlı Çifte Çarptı, Koca Öldü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışan Koç çiftine kamyonet çarptı. Kaza sonrası 64 yaşındaki Osman Koç öldü, eşi ağır yaralandı. Bu arada diğer trafik kazalarında da 14 kişi yaralandı.

KARGO KAMYONETİ ÇARPTI..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya Merkez Kavaklıbağ Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi'nde meydana geldi. İdris Emre'nin (38) kullandığı 44 KV 843 plakalı kargo şirketine ait kamyonet, yolun karşısına geçmek isteyen Osman Koç (64) ve eşi Havva Koç'a (61) çarptı. Ağır yaralı olarak 112 ambulansıyla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Osman Koç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Havva Koç'un hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. Bu arada, kamyonet sürücünün polis tarafından gözaltına alındığı ve tahkikatın devam ettiği bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi Sıtmapınarı kavşağında Ö.F.K. yönetimindeki otosuyla giderken, park halindeki bir minibüsün önünden aniden yola çıkan 70 yaşındaki Ö.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Fırat Mahallesi Talatbey Sokağı Üzerinde Y.C. yönetimindeki 44 DR 266 plakalı araçla giderken, 25 yaşındaki A.T. yönetimindeki bisikletle çarpıştı. Bisiklet sürücüsü yaralandı.

Hekimhan ilçesi Sivas-Malatya Caddesi kavşağında H.O. yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 79 yaşındaki Z.Y.’ye çarptı. Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Pütürge ilçesinin Köylü Mahallesinde B.I. yönetimindeki oto ile giderken, yolda yürümekte olan Ş.K.’a çarparak yaralanmasına neden oldu. Yaralı Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Merkez Dilek Kasabası Galericiler Sitesi yolunda İhsan Yazgan yönetimindeki 44 DT 903 plakalı oto ile giderken, Ziya Şahbaz yönetimindeki 44 M 0161 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada Ali Seydi Koç yaralandı, araçlar hasar gördü.

Erhaç Havaalanı kavşağındaki ışıklarda Numan Hasretoğlu yönetimindeki 44 EH 100 plakalı araç ile dönüş yaparken Malatya yönüne gelen Mehmet Ali Gözaydın yönetimindeki 02 FR 799 plakalı araçla çarpıştı. Kazada Ali Karagöz yaralandı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Süleyman Kalfak yönetimindeki 34 YM 3666 plakalı araç, Kürecik yakınlarında havanın yağışlı ve yolun kaygan olması yüzünden virajı alamayarak devrildi. Araç hasar gördü.

Kuluncak ilçesi Cumhuriyet Meydanında İsmail Varlıkoğlu yönetimindeki oto ile karşı yönden gelen Kazım Arslan yönetimindeki 44 KU 779 plakalı traktör çarpıştı. Kazada araçlar hasar görürken, traktör sürücüsünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu belirlendi.

Elbistan’dan Malatya yönüne gelen Arif Koca yönetimindeki 46 EZ 264 plakalı araç, Akçadağ ilçesi Tataruşağı Köyü civarında karşı yönden gelen ve yolun yağışlı olması yüzünden kayarak kendi şeridinden çıkan Haşim Yiğit yönetimindeki 38 PP 361 plakalı araçla çarpıştı. Kazada 46 plakalı araçta Arif Koca, İbrahim Demir, İsmail Uçkan, Abdurrahim Sarsılmaz ve Mahmut Yükselkaya ile 38 plakalı araçta bulunan Haşim Yiğit ve İskender Sağlam yaralandılar.

Hudut Köyünden Doğanşehir yönüne gelmekte olan Cihan Hakan yönetimindeki 44 FA 929 plakalı minibüs, 2. kilometre Baraj Yolu mevkiinde aşırı hız ve kaygan yol yüzünden virajı alamayarak devrildi. Minibüste hasar meydana geldi.

Malatya’dan Doğanyol ilçesine gitmekte olan Şahin Öz yönetimindeki 44 ED 579 plakalı araç, Pütürge ilçesi Bakımlı köyü civarında, yolun karşısına geçmek isteyen 6 yaşındaki İbrahim Bozdemir’e çarparak yaralanmasına yolaçtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız