SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyoneti Çalıp Pazarlık Etmişler

A- A+ PAYLAŞ

Şubat ayında yüküyle çalınan kamyonet Batman'da ortaya çıktı. Kamyonet sürücüsü ile irtibata geçen hırsızların, iade için pazarlık yapmaya çalıştıkları da belirtilirken, aracın daha sonra satılmak üzere parçalandığı da ortaya çıktı. Polis, Batman'daki operasyonda olayla ilgili 7 kişiyi yakaladı.

Hırsızlıkla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"10-11/02/2007 Müşteki S.A. isimli şahsa ait 1999 model Isuzu marka kamyonet, içerisinde 5000.00 YTL. değerinde gıda eşyası ile çalınmış. Müştekinin müracaatı üzerine Olayla ilgili tahkikata başlanılmış araç aranmakta iken Müşteki ile irtibata giren bazı şahısların 10000.00 YTL. para karşılığında aracı Batman ilinde kendisine teslim edileceğinin öğrenilmesi üzerine Müdürlüğümüzce tefrik edilen ekiple Batman iline gidilerek Batman Emniyet Müdürlüğü görevlilileri ile koordine kurulup, 26.08.2007 tarihinde düzenlenen operasyonla Müşteki ile buluşup aracı teslim edeceğini beyan eden A.A. ve M.S.K. isimli şahıslar görevlilerimizce yakalanmış bu şahısların verdikleri bilgiler doğrultusunda İlimizden çalınan araç parçalanmış ve bu şekilde satışa çıkartılmış vaziyette saklanıldıkları yerlerde bulunarak Müştekiye teslim edilmiştir.

Devam eden çalışmalar neticesinde yine Batman ilinde çalıntı aracı parçalar halinde satmak isteyen ve bazı parçalarını satın aldığı belirlenen A.D., H.D., M.A., Y.C. ve Z.A.U. isimli şahıslar yakalanarak Malatya iline getirilmişlerdir.

Yakalanan toplam (7) şahıs haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere intikal ettirilmişlerdir.

İlimizde halkın huzur ve güvenliği için operasyonel çalışmalara aralıksız devam edilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız