SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamyonla Çarpıştı: 2 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:18
Kamyonla Çarpıştı: 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan- Yazıhan yol ayrımı civarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Bu arada, Erkenek'te de TIR'ın çarptığı çocuk ölünce, tepki gösteren vatandaşlar uzun süre yolu trafiğe kapattı.

KAMYONLA OTO ÇARPIŞTI..

İki kişinin öldüğü kaza Arguvan İlçesi yolu üzerinde meydana geldi. Kerem Çiftçi yönetimindeki 65 NT 669 plakalı kamyon ile Hasan Temiz yönetimindeki 44 FT 749 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Arguvan-Yazıhan yol ayrımına 500 metre kala kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, sürücü Hasan Temiz ile otomobilde bulunan Turan Otlu feci şekilde hayatını kaybetti. Temiz ve Otlu'nun cenazelerini sıkıştıkları yerden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çıkardı.

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, kamyon sürücüsü Kerem Çiftçi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu sırada olay yerine gelen, Hasan Temiz ve Turan Otlu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

TIR ÇOCUĞA ÇARPIP ÖLDÜRDÜ, VATANDAŞ YOL KAPATTI..

Doğanşehir ilçesindeki kazada ise, karşıdan karşıya geçerken TIR’ın çarptığı 5 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. 

Kaza, ilçenin Erkenek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 23 DN 024 plakalı TIR, 23 FH 124 plakalı dorsesi takılı vaziyetteyken, Erkenek merkezde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Berhan Özavcı (5) adlı çocuğa çarptı. Çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra Erkenek’te toplanan kalabalık topluluk olaya tepki göstererek, Malatya-Adana Karayolu’nu uzun süre trafiğe kapattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız