SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kan Bağışçılarına Plaket

0
Güncellendi - 2019-06-24 21:13:50
Kan Bağışçılarına Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılayı Malatya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, kan bağışı kampanyalarına katılan 6 bağışçıya madalya ve plaket verdi.

Fuzuli caddesinde bulunan kan merkezinde düzenlenen plaket töreninde konuşan Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,” Kan bağışında Malatya çok duyarlı bu duyarlıkları halen devam ediyor. Şu an 17 bölge var bu 17 bölge arasında kan bağışı sıralamasında Malatya 1. sırada bundan dolayı gönüllü bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Malatyalı vatandaşlara da ricam bu kan bağışına devam etsinler” dedi.

Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Serdal Ucuz, ise kan bağışçılarına teşekkür ederek, "Kan kaynağı insan olan başka hiçbir şekilde elde edilemeyen biyolojik bir madde.

Hastalarımızın ihtiyacı olan kanı elde edeceğimiz tek yer bağışçılarımız bundan dolayı kan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır diyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız