SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kan Bağışı Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:48:45
Kan Bağışı Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, vergi ve kan vermenin toplum ve insan hayatı için önemli olduğunu söyledi. 

24. Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı personeli tarafından Kızılay’a kan bağışında bulunuldu. Maliye binasında gerçekleşen kan bağışı hakkında konuşan Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, "Kan insan hayatında temel hayat suyu. Vergide toplumların ayakta kalabilmesi için temel hayat suyu. Devlet hizmetlerinin en temel hizmetleri vergi olmadan toplum hayatı sağlıklı bir şekilde yürüyemez. Geçtiğimiz Yıl Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Merkezi kan almıştı, bu yıl ise Kızılay Kan Merkezi’ni davet ettik" dedi.

Malatya Kızılay Kan Merkezi Doktoru Hakan Yılmaz, "Vergi Dairesi Başkanımız ve tüm çalışanlar Malatya’da veri bilincini arttırmak üzere çeşitli etkinliklerde bulunuyorlar. Toplumda bilincin artması gereken konulardan biriside kan bağışıdır. Böyle bir kampanya için teşekkür ediyorum. Vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için kazandığımızın vergisini devlete, sağlımızın ve vücudumuzun vergisi sayabileceğimiz kan bağışını Kızılay’a bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız