SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kan Bağışına Davet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez Fırat İlköğretim Okulu'nda kan kampanyası ve kermes düzenlendi.

Okulun bahçesinde düzenlenen kan kampanyasında konuşan Kızılay Malatya Şube Müdürü Dr. Osman Özgül, kampanya hakkında bilgi aktardı.

Vali Ulvi Saran ise, "4 bin 400 ünite kan bağışı yapılmış, Kan bağışı hedefine hemen hemen yaklaşıldı. Yılın kalan bölümünde de kan bağışı hedefine ulaşılacağını tahmin ediyoruz" diyerek, şunları belirtti: " Bugün de burada kan kampanyasına destek için çalışma yapılıyor. Vatandaşları kan bağışına davet ediyorum."

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, kan kampanyasının önemini anlatıp, Fırat İlköğretim'in ise bu konuda örnek hareket sergilediğini bildirdi.

Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Numan İşcan, kan kampanyası ile örnek olmak istediklerini belirtip, gıda kermesi ile de elde edilecek gelirin okulun giderlerinde kullanılacağını ifade etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan Taştan da, yeni yönetim olarak bir çok faaliyetlere imza atacaklarını belirtip, 27 Aralık Günü de Aşure Günü düzenleyeceklerini kaydetti.

Konuşmalardan sonra davetliler ana sınıflarını gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız