SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kan Bağışına Destek

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:18:56
Kan Bağışına Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlülüğü, Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası tarafından yürütülen Kan Bağışı Kampanyası’na destek verdi.

İnönü Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası tarafından yürütülen Kan Bağışı Kampanyası, Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürü Yaşar Zengin, personelinin kan bağışında bulunmasıyla ilgili, “Kan bağışında bulunarak tüm personelimizi camiamızı ve hemşerilerimizi kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Bilindiği gibi kan vermek vücut sağlığı açısından önemli, ayrıca verdiğimiz kan hayat kurtaracaktır, bu saye de ihtiyacı olan insanlara ulaşacaktır” dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası Koordinatörü Mehmet Cemal Gökhan ise, “Kurumumuz Kan Bankası olarak Malatya’daki kamu kurumları, özel sektör kuruluşlarına giderek kan toplamaktayız. Bu günde Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğündeyiz. Başta Müdürümüz Orta Yönetim ve Sivil Savunma Uzmanı Remziye Kartal Hanıma bizleri sıcak ilgiyle karşılayan kurum idareci yönetici ve personellerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Cemal Gökhan, Zengin’e kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız