SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kan Değişikliği Gerekiyordu'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin (fotoğrafta sağdan 2.), "Malatya'nın hayrına olan tüm konularda üzerimize düşen görevleri en iyi ve en mükemmel şekilde yapacağız. Hizmetlerin tanıtımı konusundaki çalışmalara ağırlık verilecek" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ında katıldığı genel kurulda AKP Malatya İl Başkanlığına seçilen Mustafa Şahin, eski il başkanı Ahmet Çakır'ın Belediye başkanı aday olması nedeniyle atama ile geldiği il başkanlığına tek liste ile gidilen genel kurulda seçilerek geldiğini belirtti.

Şahin, AKP'nin il kongreleri sürecinin Malatya'da yapılan genel kurulla başladığını belirterek, Başbakana Recep Tayyip Erdoğan'ında genel kurula katılarak Malatya'yı ve parti teşkilatını mutlu ettiğini kaydetti.

"Birlik ve beraberlik içinde seçime girmemiz teşkilat bütünlüğü açısından bizleri sevindirdi" diyen Şahin, Başbakan Erdoğan'ın Malatya-Adıyaman, Malatya-Gölbaşı, Beylerderesi Viyadüğü, Yeni Devlet Hastanesi, Üniversiteye yeni birimler yapılması ve kayısı gibi sorunlarla ilgileneceğinin açıklamasının Başbakan Erdoğan'ın Malatya'ya olan desteğini bir kere daha gösterdiğini kaydetti.

AKP il Yönetiminin yüzde 60 oranında değiştirildiğini ve eski yönetimden 14 ismin son listede yer aldığını belirten Şahin, yönetimde 10 bayan ile 5 gencinde yer aldığını ifade etti. Toplumun her kademesini kucaklayan bir yönetim oluşturduklarını aktaran Şahin, "Bir kan değişikliği yapılması gerekiyordu.Yönetim olarak yeni projelerimiz var. İl teşkilatının yapması gereken görevlerden daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Malatya'nın hayrına olan tüm konularda üzerimize düşen görevleri en iyi ve en mükemmel şekilde yapacağız. Hizmetlerin tanıtımı konusundaki çalışmalara ağırlık verilecek" dedi.

AKP YÖNETİMİ..
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan il kongresinde AKP'nin il yönetimi ve kurulları şu isimlerden oluşturulmuştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Mustafa Şahin (Başkan), Ahmet Cem Erdem, Akif Baştürk, Aynur Oğuzhan, Basri Mutlu, Bayram Temelli, Bülent Tüfenkçi, Döndü Kaya, Emine Taşçı, Emine Yokuş, Enes Perçin, Erdoğan Timuzin, Eyüp Sağlam, F.Selma Hamamcı, Ferhat Kaba, Gürbüz İsmet Yılmaz, Hacı Bayram Yılmaz, Hakan Kahtalı, İlhan Doğan, İsmail Tercan, Kemal Açıkgöz, M.Fatih Aydoğan, Mahmut Uner Özer, Murat Duran, Murat Nalçacı, Nadir Çalık, Nevzat Diri, Nimet Güldür, Nurettin Sert, Osman Güde, Ömer Budak, Ömer Yağcı, Özcan Çetin, Özlem Akar, Resul Uluca, Rukiye Güngör, Semra Özcan, Şefik Şengün, Şükran Gönültaş ve Yusuf İnal.

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Nuh Boyraz, Murat Turgut, Nural Şahin, Coşkun Çetin, Ahmet Gönüllüoğlu, Mustafa Özkaya, Selim Pala, Ali Çavuş, Veysel Yaşar, Bünyamin Özdemir, Osman Karadağ, Nuray Aytekin, Muhammed Aybay, Ramazan Ayhan, Elif Yeler, Ayhan Karol, Naim Hazar, Aziz Kutluer, Aysun Akgün, Zekeriya Çelebi, Mehmet Kakrus, Sami Cengil, Meral Akbaş, Ayhan Baran, Mustafa Çalışkan, Halil İlimen, Esra Zafer, Cihan İlbak, Abdullah Karakuş, Cebrail Coşkun, Soner tutar, Levent Şahin, Emir Ömer Sönmez, Mustafa Al.p, Ramazan İnak, Hasan Kartal, Ahmet Erduran, Engin Ceyhan, Yüksel Tutar ve Ömer Doğan.

İL DİSİPLİN KURULU (ASIL): İlyas Karaca, Sıddık Aydemir, Dursun Karaköse, Cemal Çiçek ve İdris Boztaş,

İL DİSİPLİN KURULU (YEDEK): Abdulvahap Kaya, Cumali Özcan, Bayram Tayyar Kavlak,

İL PARTİ İÇİ DEMOKRASİ HAKEM KURULU (ASIL): Ali Abbas Daşan, Abuzer Karakaya ve Cumali Altıntop.

İL PARTİ İÇİ DEMOKRASİ HAKEM KURULU (YEDEK): Ramazan Erkuş ve Ercan Koç,

ÜST KURUL DELEGELERİ (ASIL): Mustafa Şahin, Ahmet Çakır, Celal Ekici, Emine Akkurt, Adem Bedir Ergül, Mehmet Naci Şavata, Mehmet Tümer, Ziya Paşa Güde, Süleyman Şimşek, Fetahmet Bay, Mehmet İlbak, Fikret Çolak, Yusuf Barman, Ali Kaya ve İrfan Varol,

ÜST KURUL DELEGELERİ (YEDEK): Haluk Cömertoğlu, Metin Mandal, Nurettin Karaaslan, Abdulvahap Şerefhanlı, Cumali Ekin, Cumali Arıkan, Hacı Mehmet Tav ve İbrahim Karadeniz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız