SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kan Değişikliği Gerekli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Muzaffer Erşan, Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MTSO Başkan Adayı Muzaffer Erşan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir kan değişikliğine ihtiyacın olduğu kanaatiyle, daha üst seviyede, daha donanımlı ve koordine bir şekilde Malatya’ya hizmet etmek amacıyla göreve talip olduklarını söyledi. 

Erşan, “Bilindiği üzere 2 Şubat’ta Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimi var. Bizde bu süreçte başkanlığa adaylığımızı açıkladık. İçinde bulunduğumuz ticaret ve sanayi hayatında istedik ki, Ticaret ve Sanayi Odamız, daha üst seviyede, daha donanımlı bir şekilde ilimize ve ülkemize hizmet etsin. Bu konuyla ilgili iş dünyasında yaptığımız görüşmelerde, arkadaşlarımızın da ortak kararlarıyla Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na başkan adayı olmam uygun görüldü. Oda’nın bir kan değişikliğine ihtiyacının olduğunu söylediler. Bugüne kadar bu işi yapan arkadaşlarımızda imkanlarının el verdiği en üst seviyede bu işi götürdüler ama artık bu kan değişikliğinin de gerekli olduğu kanaatine vardık. Ve böyle bir sürece başladık” diye konuştu. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının daha fazla proje üreterek, verimli bir bilgi akışı sağlaması gerektiğine dikkat çekerek, “İlk olarak Ticaret ve Sanayi Odamızın yapısının değişmesi kanaati oluştu. Odamızın daha verimli olabilmesi için, daha iyi neticeler elde edebilmesi için ve fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için ciddi bir yapı değişikliğine ihtiyacın olduğunu gözlemledik. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası dar bir çerçevede kalmamalı. Artık bugün teknolojinin, ulaşımın çok üst seviyelere çıkması sebebiyle daha fazla proje üretebilmesi, daha verimli olabilmesi için bilgi akışının çok iyi sağlanması gerekiyor. Uluslar arası arenada gelişen dünya şartlarında, pastadan daha fazla pay alabilmek için çalışma yapacağız. Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının fonksiyonlarını yerine getirebilmesini sağlayacak bir yönetim kurulu istiyoruz. Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızın bir AR-GE çalışması yapması kanaatindeyiz” dedi.

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Osman Coşkun ise, MTSO Başkan Adayı Muzaffer Erşan’a seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Yönetim gelecek başkan ve beraberindeki heyet büyükşehir olan Malatya’ya hizmet edecek. Bu süreçte bizim Malatya Ticaret Odası Başkan ve yönetiminden beklediğimiz, Malatya ticaret olarak dinamik şehir; burada ticaret yapan, ihracatçı, müteşebbis ve girişimci insanlarımızla kol kola, omuz omuza olup, onların yollarının açılmasıdır. Onlara daha iyi danışmanlık hizmeti sağlamak, daha iyi yönlendirmek gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Coşkun, Malatya’daki yatırımcıların önünün açılması adına Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına büyük görevler düştüğüne vurgu yaparak, şunları kaydetti: “Malatya adına aktif proje üreten bir Ticaret ve Sanayi Odası görmek istiyoruz. Burası politize edilmiş bir oda olmamalıdır. Malatya adına proje üreten, ilimizin geleceğini düşünen ve Malatya’daki yatırımcıların önünü açabilen; bu anlamda da yatırımcılara daha iyi bir danışmanlık hizmeti verebilecek bir oda olmalıdır. Adı üzerinde ticaret ve sanayi. Ticaret ve sanayi işi yapan insanlara yönelik çalışmalar yapılmalıdır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız