SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kanada'dan Arayıp Soruyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:57
A- A+ PAYLAŞ

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatyaspor’un iyi bir taraftarı olduğunu söyledi. 

Lisede okurken Malatyaspor’un namağlup şampiyonluk yaşadığı sezonu unutamadığını belirten Ağbaba, kendisinin de bir dönem Malatyaspor yöneticiliği yaptığını ve başarıyla geçen yılları özlediğini kaydetti.

Malatyaspor’un 2004’te UEFA Kupası’nda Basel ile oynayan bir takımken, bir anda ellerinden kaydığını söyleyen Veli Ağbaba, “Başta biz olmak üzere, siyasiler Malatyaspor’a yeteri kadar sahip çıkamadılar” dedi.

“GİTTİĞİM HER YERDE KAŞKOL DAĞITIYORUM”

Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un son haftalarda hakkının yenilmesine dikkat çekmek için kaşkol kampanyası başlattığını kaydederek, “Gittiğim her yerde Malatyaspor kaşkolü dağıtıyorum” ifadesini kullandı.

Malatyaspor’un iyi bir taraftarı olduğunu ifade eden Ağbaba, “Malatyaspor yenildiği zaman yerel gazeteleri hiç okumam. O gün internete hiç girmem. Eğer başarılı olduysa da bütün yorumları okumaya çalışırım. Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadık yine. 2 yıldan beri çok sıkça yaşıyoruz maalesef. O yüzden duygularım çok kabarık. Şu günlerde özellikle sarı-kırmızılı kravatla dolaşıyorum. Birkaç gündür ilçe ziyaretlerimde Malatyaspor kaşkolü veriyorum insanlara. Şaşırtıcı ama gittiğim bütün ilçelerde 'Malatyaspor’a sahip çıkın' deniliyor. Malatyaspor’a karşı müthiş bir sevgi söz konusu” diye konuştu.

“YENİ MALATYASPOR’UN BAŞKANI EFENDİ BİRİSİ”

Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un hakem kararlarıyla hakkının gasp edildiğine dikkati çekerek, “Birkaç sezon önce Play-off’ta oynadığımız Fethiye maçından sonra Malatyaspor üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Son olarak hem yöneticilerimiz dövüldü hem ceza verildi. Taraftarlarımıza tribün cezası verildi. Yeni Malatyaspor’un başkanına da söyledim. İmkanlarımız ölçüsünde Malatyaspor’a destek olacağız dedim. Tabi bahsettiğim daha çok manevi destek. Tabi özellikle deplasman maçlarına gittiklerinde otobüs falan ayarlamaya çalışıyorum. Bu son Tokat maçı bizi çok üzdü. Televizyonlarda da izledim. Hakikaten böyle saçma sapan bir yönetim olamaz. Hakem, raporunda Yeni Malatyaspor başkanını suçlamış. Yeni Malatyaspor başkanı çok efendi gerçekten” şeklinde konuştu.

“KANADA’DAN MALATYASPOR İÇİN ARIYORLAR”

Malatyaspor’un büyük bir ortak payda olduğunu belirten Ağbaba, “Bizi dünya ile buluşturan tek şey var, o da Malatyaspor. Bana Kanada’dan Malatyaspor ile ilgili mesaj geliyor. 'Niye sahip çıkmıyorsunuz' diye. O yüzden lütfen Malatyaspor’a sahip çıkalım. Manevi olarak sahip çıkalım” diye konuştu.

“KARTAL MAÇINA GİDECEĞİM”

Yeni Malatyaspor’un pazar günü İstanbul’da Kartalspor ile oynayacağı maça gideceğini de dile getiren Ağbaba, “Bundan sonra daha çok destek olmalıyız Yeni Malatyaspor’a. Örneğin pazar günü İstanbul’da Kartalspor ile maçımız var. Ben de gideceğim. Malatya’da stadımız doluyor ama daha çok sahip çıkmalıyız. Bu sene bu işi halletmeliyiz. Önümüzdeki günlerde Malatyaspor’un bir maçına gençlik örgütümüzle birlikte katılacağız. Takımın çok iyi bir hocası var. Feyyaz Uçar gerçekten iyi bir teknik direktör. Çok iyi bir kadromuz var. Çok iyi bir yönetim var. Bu takıma bu sezon her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız