SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanadı Kırık Leyleğe Çocuklar Bakıyor

0
Güncellendi - 2016-08-15 22:17:46
Kanadı Kırık Leyleğe Çocuklar Bakıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kanadı kırıldığı için uçamayan leyleğe mahalledeki çocuklar sahip çıktı.

Malatya’nın Orduzu Taşpınar Kaldırım Mahallesi'nde yaşayan 15 yaşındaki Muhammet Arkın, amcasıyla kayısı bahçesinden gelirken göl kenarında kanadı kırık bir leyleğe rastladı. Uçamayan leyleği amcası ile beraber alıp evlerine getiren Arkın, daha sonra mahalledeki diğer çocuklarla birlikte yaralı leyleğe bakmaya başladı. Yaralı leyleğe ahırda bakmaya başladıklarını belirten Arkın, "Yakaladığımızda bir kanadının kırık olduğunu fark ettik ve eve götürerek beslemeye başladık" şeklinde konuştu.

Evlerinin ahırında kendi imkanları ile leyleği tedavi etmeye çalıştıklarını ifade eden Arkın, "Leyleği yetkili kurumlara vermek için uğraştık ama kimseye ulaşamadık. Kendi çabamızla bakmaya çalışacağız” diye konuştu.

iha

MALATYA'DA KANADI KIRILDIĞI İÇİN UÇAMAYAN LEYLEĞE MAHALLEDEKİ ÇOCUKLAR SAHİP ÇIKTI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

MALATYA'DA KANADI KIRILDIĞI İÇİN UÇAMAYAN LEYLEĞE MAHALLEDEKİ ÇOCUKLAR SAHİP ÇIKTI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız