SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanal Kapatılmayınca!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 8 yaşındaki Mustafa Yücel (fotoğrafta) adlı çocuğun boğulmasına neden olan derenin kapatılması için Malatya Belediyesi'nin 2004 yılında karar aldığı ancak kararın uygulanmadığı ortaya çıktı. Bu arada, Doğanşehir ve Dilek'te de 2 çocuk boğuldu.

"KAPATILMALIDIR" DENMİŞ..
Malatya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü'nce Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne gönderilen 4 Ağustos 2004 tarihli yazıda, derenin kapatılması için işin ihaleye verilmesi gerektiği belirtiliyor.

Bu arada, mahalle sakinlerinin derenin kapatılması için 22 Eylül 2006 tarihinde de Malatya Belediyesi'ne dilekçe ile başvurdukları belirtildi.

Malatya merkeze bağlı Şehit Fevzi Mahallesi'nde, meydana gelen olayda 8 yaşındaki Mustafa Yücel adlı çocuk, 15 Temmuz Pazar günü 13. Sokaktaki evlerinin önünde oynarken 18.00 sıralarında kaybolmuş, cesedi 16 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00 sıralarında Hanımınçiftliği Merkez Mahallesi'nden geçen kanalda vatandaşlarca boğulmuş olarak bulunmuştu.

2 ÇOCUK DAHA BOĞULDU..
Öte yandan Doğanşehir ilçesi Yuvalı Köyü’nde 2 yaşındaki E.Ç. adlı çocuk, içerisinde 55 cm su bulunan havuza düştü. Ailesi tarafından baygın halde bulunan E.Ç., kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Dilek Kasabası 16 Evler mevkiinde de 5 yaşındaki H.Y. adlı çocuk, DSİ’ye ait sulama kanalında vatandaşlar tarafından ölü bulundu. H.Y.’nin suda boğularak öldüğü bildirildi.

Boğulma olayları ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarınca soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız