SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu Pislik ve Kokudan Geçilmiyor

0
Güncellendi - 2018-07-14 06:20:08
Kanalboyu Pislik ve Kokudan Geçilmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın simge mekanlarından Kanalboyu, temizlenmeyen kanala su da verilmemesi yüzünden kokudan geçilemez hale geldi.

Sözde düzenleme yapılmıştı

Malatya denilince kent merkezinde ilk akla gelen ve vatandaşın gezinti noktası olan Kanalboyu, eski günlerini arar oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmalarının yapıldığı ve suyun daha da belirginleştirildiği Kanalboyu’na bu kez de kokudan girilmiyor. Haşerelerin ardından kanala atılan evsel atıkların yanı sıra oluşan yosunların oluşturduğu kirlilikle birlikte başlayan kötü kokular hem bölgede yaşayan hem de gezmeye giden vatandaşları canından bezdirdi.

Vatandaşların şikayetlerinin artması üzerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri kanalda temizleme çalışmaları başlattı. Kanal içinde oluşan yosunlar temizlenip kanal yıkansa da bunun sorunu ne kadar çözeceği merak ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi “Projenin incisi olacak” demişti

Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta özgün yapısının ve eski güzelliğinin yok edildiği eleştirilerinin ardından Kanalboyu ikinci etap düzenleme çalışmalarını “Kanalboyu’nun ikinci bölüm projesinde Malatyalıları görsel anlamda güzel sürprizler bekliyor. Gezilmeye değecek bir proje olacak. Bu tür yerler Malatya’mıza değer katıyor. Biz bu bölgemizde bulunan birkaç okulumuzu farklı noktalara taşıyarak meydan ve çevre düzenleme çalışmaları yapacağız. Kanalboyu ikinci etap çalışmaları bu projelerin incisi olacak. Buradaki çalışmalar birinci etap çalışmalarına göre daha farklı olacak. İnsanların ruh güzelliğine hitap edecek, aileleriyle gönül rahatlığı içinde gezebilecekleri, rahat ve ferah mekanlar da oturabilecekleri alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. Her türlü ayrıntıya dikkat ediyor, özen gösteriyoruz” açıklaması ve taahhüdüyle duyurmuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Eco (5 yıl önce)
    Editör benim mesajlarını neden yayınlanıyordu ters mi geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Sizlerseçtiniz bunları aman boş verin Türk insanının aklı 22 de u nutuyormus hepsini unutursunuz 1 ton kömür, cebe biraz harçlık, ev ve bahçe yoluna biraz asfalt adamı olanlar için daha iyisi can sağlığı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ottoman empire (5 yıl önce)
    Beni iti dinleyin simdi. Burayi yapan zeki sarilardir.genel sekreter yardimcisiydi. Gorevden atildi.atilmasaydi daha neler basimiza gelecekti..Daha kotusunu soyleyeyim mi.belediyede bunun gibi nice adamlar var.liyaketle gelmemis is bilmeyen.adamlar is bilmiyor ama baskanin gozuni boyamis hoooop makam ver.suanda da oyle.adam memur bile degil daire baskani danisman olmus.baskan polat tarafindan genel sekreterden daha yetkili yapilmis. Gerci bizim genel sekreteride konusmak lazim. simdi siz bana yalanci iftiraci diyin.eger sehirden memnunsani ben yalanciyim.. Degilseniz dusunun biraz...
    0
    0
    Yanıtla
  • dernek (5 yıl önce)
    ben cumhur olama reis olam eğer bunun parasımı ahmet çakırdan almazsaydım kahrolayım
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Dahada beter olursunuz inşallah. Layık olduğunuz şekilde yönetilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (5 yıl önce)
    sadece yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bu puroje bu israf ancak bu kadar kötü yapılabilirdi israfın zevksizligin sanatsal ve estetiğin olmadığı (özellikle su tutması için konulan kapakların) bir beton yığını tam bir fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Vatandaşın parası çarçur edilmekle kalmamış,güzelim temiz Malatyamız kirletilmiştir.Devlet büyüklerimizden, bunlardan hesabı soracağını bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (5 yıl önce)
    Bostanbaşı aynı durumda ilgililere duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mektupvar (5 yıl önce)
    Zeki Sarıların hediyesi, zeki sarıları kim getirdi?? Malatya'ya ihanet eden Başkan kim??
    0
    0
    Yanıtla
  • Dedik ya Malatyalıyız. (5 yıl önce)
    Rezillik
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNÇ (5 yıl önce)
    Hürriyet parkının orası hakkaten çok pis koyuyor ordan geçerken hızlı adımlarla geçiyoruz.İkinci fotoğrafın olduğu yer sanırım biraz derin gelen pislik orda duruyo su da olmayınca haliyle kokuyor.İkincisi esas ağır kokunun olduğu yer eski üniversitesi durağının olduğu yere yapılan tuvaletlerde çok pis koyuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (5 yıl önce)
    Burası ihale edildikten sonra yüklenici tarafından belediyenin iş makineleriyle işleri yapılan yer değil mi? O zamandan beri buralar pis kokuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Belediyenin yüz karası projelerinden başlıcası.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (5 yıl önce)
    dinlenme havuzunun Atatürk evi ile hürriyet parkının yaya geçişinin olduğu yere yapılması hata o dinlenme havuzu su akmadığı zaman bakteri oluşuyor acayip bir koku etrafa salıyoracilen kapanması lazım.
    0
    0
    Yanıtla