SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Seti Paneli Böyle mi Kalacak?

0
Güncellendi - 2016-06-20 04:35:03
Su Seti Paneli Böyle mi Kalacak?
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu'nda, Derme Kanalı'na görsellik kazandırılması amacıyla uygulanan proje kapsamında, havuzlar oluşturulması amacıyla belli mesafelerde yapılan iner-kalkar setlerin, vinç donanımının ve kumandasının ortalıkta olması dikkatlerden kaçmadı.

Kanalboyu'nun yaya ve araç yollarının yanı sıra kanal bölümünde aylarca süren düzenleme çalışması kapsamında yapılan su setlerinin elektrik motorlu kapak indirip-kaldırma vincinin düğmelerinin bulunduğu kumanda paneli, öylece ortada bırakıldı. Bu vinçlerin nasıl ve kim tarafından kullanılacağı konusunda sorulara yolaçarken, özellikle çocukların bu vinçleri, kapakları "oyuncak" olarak kullanması kaçınılmaz gibi görülüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

knl2

knl3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • S.T (7 yıl önce)
    battalgazı beledıyesı çalıyor.yeşilyurt beledıyesı sadece fahrı kayahana yatrırım yapıyor dıger yerlerı gordugu yok goruryorsa umursamıyor ssk arkasına ne zaman ugrayacak acaba ahmet çakır yarım bıraktıgı yolu buyuksehır olduktan sonra hacı ugur ilgilenmıyor.acaba baskanın yasadıgı yer fahrı kayahan bolgesı olup orda yasayana şirin görünmek mi istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardesim bn battalgazideyim buralarda da hizmet yok cidden merak etme yine yeşilyurtun calştğı bi bölge var burda hiçbiyer yok nereye çalışıyorlar merak ediyorum yada sen ne gördün mesela battalgazide
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevgili kardesim yapit olarak kim malatyaya ne katti bi dusun bakim. Battalgazi belediyesi yeni bina yapiyor belediye hizmet binasi dsi ye bolge mudurlugu yapiyor konkosor fabrikasini kurmus tas uretiyor yollar icin asfalt plenti dedigi asfalt fabrikasi oluyor kendi asfaltini uretiyor su soyledillerim bile koskocaman yatirimlar ki bunlarin haricinde parklar yollar her yer yapiliyor yuzlerce arac almislar asfalt araclari kepceler kamyonlar. Ve bir tl borcu yok simdi ben sana soruyorum bu diger belediyeler bu kadar yatirim yapmadan nasil oluyorda trilyonlarca borca giriyor. Ben sana sadece birsey soracagim baska kim ne yapmis soyleyebilirmisin asure dagitmakla yemek dagitmak konferans vermekle her yere reklam parasi vermekle olmaz bu isler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim benim hayırlı sahurlar belliki belediyenin adamısın halk Gözüyle bakmıyosun çünkü belediyeye alınan arabnın bana ne faydası var şato gibi yapılan beldye Binasının bana ne faydası var harabeye dönmüş bi hastanemiz varken benim sokağım Sivas CAD hemen altı delik delik deşikken şire pazarını asfaltlamş bana ne faydası var oturup dinlemeyim derken etrafımda bitane park yok adam akıllı neyse boşver fazla anlatmyorum halkın görüşünü yani bn kendi görüşümü dedim bu arada demeden edemiyecem gerçekten başkanınız lüksü çok seviyor aldığı makam arabalarından belli sizin için geçerli değil hepsi için aynı rabbime havale ediyorum hayırlı geceler
    0
    0
    Yanıtla
  • Şunuda diyeyim sana bu devirde hepsi gösteriş meraklısı foto çekimlerini ben bizzat gordum yalanda Rabbim bu Ramazan günü kul Hakkı versin bana transit dolu belediyenin Adam'ı ordan oraya gidip foto çekiyor bizim halkımız hizmetlerden faydalanıyor diye halbuki kimse gitmiyor sizin belediyedeki adamlar maksat halk olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla ahmet kardes sen belediye binasi benim ne isime yarar diyorsan asfalt dokmek icin alinan arac ne isime yarar diyorsan diyecek birseyim yok senin evin olmasa sen barinamazsin degil mi belediye binalarida vatandasin halkin evi gibi tum ihtiyacini karsilayacak sistemde. Butun bu kadar istedigin sey parklar sunlar bunlar hepsi o binadan yapiliyor aslan yattigi yerden belli olur diye bir soz var. Arac olayina bende seninle ayni fikirdeyim simdi bir hengame olmus devletin en basindan en altina kadar araclar gayet iyi burdan bi bakan geciyor s350 ler koruma araclari yok sinyal kesiciler yok polisler ne bilim ama hizmet konusunda objektif olacaksak bence reklami az is yapan noktasinda en fazla calisan belediyedir battalgazi belediyesi yine.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    Malatyalının ve malatyanın kötü hastalığı.Yeni yapılacak bir projeyi acımasızca eleştirmek yerden yere vurmak hakaret derecesine kadar eleştirmek.ayıptır günahtır yapmayın insanların ufuklarını daraltmayı.Yollar yapılırken trambüs yapılırken kanalboyu sümerpark fahrikayahan hep acımasızca eleştiri sonrada yav vallahi çok güzel olmuşdeyip kolaycılık.Ahmet Başkanım ve ekibi g güzel işlere imza atmaktadırlar yolunuz açık olsun hata varmı hani malatya deyimi var o kadar kusur kadı kızındada olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • CAFER (7 yıl önce)
    Birde Farih Kayahanda Yolun Ortasında Geçen Kanalın İnşaatına Bir bakın ÜÇ gün sonra Yapılacak kanal darmadağın olacak Başkanımız Çalışıyor AKP Vekiller Çalışıyor Develeme gibi kendi ekseni ertrafında dönmekte Başka ne yapsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    yazık yazık kerneğin doğal şelalesinin üstü kapatılıp suni şelale yapıldı, kanalboyunun doğal suyu kapatılıp suni su göleti yapıldı. şimdilerde su çok dipten akıyor, önceden gürül gürül akıyordu. bununla kalsa iyi kernek ve kanalboyundaki asırlık çınarlar kesildi, her taraf kel aynak kuşuna döndü. haram, günah, israf. Allah sorar vallahi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun Karacanoğlu (7 yıl önce)
    kanala set oluşturulması güzel fikir. ama hırsızlar vinci ve kumandayı söküp götürürler. yada çoluk çocuğun elinde yalama olur ve de tehlikeli. muhafaza içerisine alınması lazım kesinlikle.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Kömür (7 yıl önce)
    Malatyahaber kendini aştı artık ! El insaf bu fotolar 2 ay öncesine ait. Güncel bir foto ekleyin bari habere.Bakalım şu an da bu halde mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • İki ay mı daha dün ordaydim hala aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Kömür (7 yıl önce)Ergul isimli kullanıcı yorumuna
    Vallahi de billahi de bu fotolar 2 ay öncesinin. Niye derseniz köprüler 2 ay önce ahşapla kaplandı. BU FOTOLAR ESKİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • bilal (7 yıl önce)
    Bu ucubelerle kanali mi guzellestirecekler? Allah askina ne kadar cirkin bir goruntu! 2016 da kentin en güzel yerine sulama kanali barikati mi kurulur? Milyon tane daha iyi yontem bulunurdu. Bir dahaki baskan kesin sokecektir bunlari
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Yapılan bir işin illa bir tarafı eğri olacak ki göz değmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (7 yıl önce)
    Bu nasıl bir tasarım o kadar emek para harcayıp ortaya çıkartılan bu mu yani bu tasarımı yolda kimi çevirip fikrini alsan aynısını düşünür/yapar zaten zarif estetik olması gereken bir yeri ne hale getirdiler sanki sulama kanalına set yapıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    malatyalı hakediyor seçimlerde battalgazi ye oy verirseniz böyle olur battalgaziyede hacı uğur polat gibi çalışan bir başkan lazımdı pasif bir başkan değil sürekli aktif olarak çalışıyor battalgazi belediyeside yatıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevgili kardesim yapit olarak kim malatyaya ne katti bi dusun bakim. Battalgazi belediyesi yeni bina yapiyor belediye hizmet binasi dsi ye bolge mudurlugu yapiyor konkosor fabrikasini kurmus tas uretiyor yollar icin asfalt plenti dedigi asfalt fabrikasi oluyor kendi asfaltini uretiyor su soyledillerim bile koskocaman yatirimlar ki bunlarin haricinde parklar yollar her yer yapiliyor yuzlerce arac almislar asfalt araclari kepceler kamyonlar. Ve bir tl borcu yok simdi ben sana soruyorum bu diger belediyeler bu kadar yatirim yapmadan nasil oluyorda trilyonlarca borca giriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (7 yıl önce)
    çok güzel bir çalışma modeli ortaya çıktı kanalboyunda.dört dörtlük oldu,betonlaşma adına....benim hesaplarıma göre kanalboyu 4 tadilat,düzenleme daha geçirdimi kanalboyu1,5 metre yükselecek ara caddelerden kanalboyuna merdiven ile çıkılacak,araç yolu daralacak ancak tek bir motosiklet yada bisikletin geçeceği genişlikte yol kalacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmiyorsanız karadenize gidin. Yeşil orda, burası betonuyla güzel Malatya...
    0
    0
    Yanıtla