SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kanalboyu'nda Doğdum'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Pop Müziği Sanatçısı Kutsi, yeni klibini Malatya'da çekmek istediğini belirtti.

Pazartesi akşamları yayınlanan "Korolar çarpışıyor" adlı yarışma programının çalışmaları kapsamında Malatya'da olduğunu söyleyen sanatçı Kutsi, geçtiğimiz programda Malatya'nın birinci olması üzerine kendilerine SMS göndererek destek verenlere teşekkür etti. Amaçlarının yarışmayı birincilikle bitirerek, yaptırılacak okulu Malatya'ya kazandırmak olduğunu söyleyen Kutsi, "Pazartesi günleri saat 20.00'da Show TV'de yayınlanan 'Korolar çarpışıyor' programı için 'Kutsi' yaz 2950'ye gönder ve Malatya'da okul yaptırılmasına yardımcı ol" dedi.

Yeni parçasının dörtlüğünü memleketi Malatya'da yazmaya başladığını ve klibini de burada çekmek istediğini söyleyen Kutsi, "Kanalboyu doğumluyum. Bu nedenle, yeni klibimin bir bölümünü Kanalboyu'nda çekmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Doktorlar Dizisi'ndeki rolü nedeniyle takdir edildiğini, bundan sonra bir dizide rol almak isterse doktorlar dizisinden daha kaliteli bir dizide görev almak istediğini dile getiren Kutsi, hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız