SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda İşyerine Ateş Açıldı

0
Güncellendi - 2019-04-15 19:33:18
Kanalboyu'nda İşyerine Ateş Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'nda bulunan bir işyerine silahlı saldırı yapıldı. Olayda can kaybı olmazken, hasar meydana geldi.

Olay, Kernek Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi (Kanalboyu) üzerinde bulunan bir iş yerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunuldu. Açılan ateş sonucunda iş yerinin camlarına kurşun isabet ederken, ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri olaya karıştığı belirlenen bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Öte yandan, Zapçıoğlu Caddesi'nde de bir şahsın pompalı tüfekle yaya olarak yürümekte olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri, şahsı yakaladı, tüfeğe el koydu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • turabi (4 yıl önce)
    eğer bir memlekette eşkiya zihniyetli insanlar kanundan korkmuyorlarsa bunun vebali kanun çıkaranlarındır. bu işlenen suçlarada dolaylı olarak ortaktırlar. duysun sayın hükümet kanadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (4 yıl önce)
    Bunların Tamamı Haraç çeteleri Haraç vermeyen yerleri basıyorlar . 2 yıl önce bir kaç testi su yolunda kırıldı derken yine türediler emniyetin acilen çözüm bulması lazım 3 yaşındaki çocuğun üzerini arayıp kimlik sormakla olmuyor bu işler . Malatyada haraç ödemeyen kuruluş kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (4 yıl önce)
    Evet goruyorsunuz Emniyetimizi malatyamizin guvenligini insanlarin can guvenligi kalmadi artik yazik gercekden esnafimiza milletimize yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    malatya haber den bir ricam var millette hep yok adalet yerini bulmuyor yok suraya ates ettiler serbest kladi yok bunu dovduler adam karakoldan benden once cikti algisi var ornegin bu haber nasil sonuclanio onuda yazin arastirin lutfen mesela gecen gun polis aracina ates eden adam ne kadar ceza neden almis yada cafeye ates eden sahis ne ceza almis almadiysa neden habercilik bunu gerektirir yoksa sabah cay ocagina gitsek sehirde noluo duyuyoruz siz emniyetten mahkemeden bu bilgilere daha cabuk ulasirsiniz bunu takip edecek ekonomik gucunuz yoksa malatya icin valilik falan bi destek versin cunku bu algilar cok yanlis gelecek icin feci sonuclar dogurur devlette ceza vermio diyolarsa her gelene sıkalım dusuncesi olusur bu sehir bizim hepimiz guvenli saglikli huzurlu yasiyalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Coşkun (4 yıl önce)
    Haraç çetesi diyoruz sayın valim sayım egm müdürüm duyuyormusunuz???
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Son seçimde görüldü ki Malatya halkı düzenden memnun sıkıntı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Poşet çay (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Son seçimde belediye başkanı belediye Meclis ve muhtarlık seçimi yapıldı Emniyet mensupları halk tarafından seçilmiyor ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana uzun uzun anlatırdım ama gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    Emniyet haraç çetelerini ne zaman bitirecek acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    Polisler yakalasa ne olacak ,Yakalanır arkasından serbest bırakılır.Mekan sahipleri şikayetçi olmaz.Nasıl bir Malatya oldu.Eskiden böylemiy di.Herkes tepkisini koyardı ama şimdi mekan sahipleri bile sesini çıkaramaz oldu.Yazık güzel memleketime 3-5 çapulcunun elinde oyuncak oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    mekan sahibi nasıl şikayetçi olsun olunca değişen bir şey olmuyor..ceza almayınca adamlar iyice hararetleniyolar bu sefer sen beni nasıl şikayet edersin diye iş yerine ya silahlı saldırı yada kendisini yaralıyorlar herkesin çoluğu çocuğu bir düzeni var kimsenin bunlardan korkusu yok bunların rahatlığı kanunlar cezalar caydırıcı değil insanları kanunların koruması lazım adalet halka bırakılmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim başa gelmeyince insan bilmiyor şimdi sen kndini onların yerine koy mekan sahibisin geldi vurdun ne olacak adalaet senimi tutacak bırak vurmayı darp etsen içerden çıkamazsın ama bu haraç çeteleri nasıl ediyor bilmiyorum,ama millet artık bunaldı sabır taştı
    0
    0
    Yanıtla