SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'ndaki Kazada 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-04-17 04:23:00
Kanalboyu'ndaki Kazada 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'nda  kontrolden çıkan otomobilin kaldırımdaki ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza,  bağlı Kernek Mahallesi'nde  Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi'nde (Kanalboyu) meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burhan B. (20) yönetimindeki 27 LF 204 plakalı otomobil Kanalboyu'nda Kernek meydanı istikametine seyir halinde iken sürücüsünün sağanağın da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan Yunus K. (21) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyük çaplı maddi hasarın oluştuğu otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ŞİŞOCAN 44 (4 yıl önce)
    Al Sana "Deli Misali..."
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (4 yıl önce)
    4 kişi birleşiyor 10 bin liraya gidip bir şahin alıyolar günde 5 lira toplayıp 20 liraya lpg alıp akşama kadar son ses müzikle geziyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (4 yıl önce)
    sağanağın da etkisiyle hakimiyeti kaybetmiş :) duyanda der hakkari-van yolu cilo dağı rampaları. arkadaş aydınlatması olan, azami hızın 30 olduğu, ip gibi yolda neyin hakimiyetini kaybetmiş. insan gibi sürün şunları. markası ne olursa olsun araba oyuncak değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Aracın modeli ve sürücünün yaşı nedense hiç şaşırtmadı
    0
    0
    Yanıtla