SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda Kaza, 1 Ölü..

0
Güncellendi - 2017-10-25 02:49:46
Kanalboyu'nda Kaza, 1 Ölü..
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu’nun Kernek girişindeki kavşakta kavşakta hafriyat kamyonunun çarptığı 62 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, akşam 18.30 sularında meydana geldi. Kanalboyu’nun Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi ‘nden İpek Caddesi’nin girişindeki kavşakta meydana gelen kaza da; Mustafa Zengin idaresindeki 44 LF 838 plakalı hafriyat kamyonu, yolun karşısına geçmeye çalışan Fadime Yılmaz'a (62) çarptı.

Kazada kamyonun altında  kalan Fadime Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü  Mustafa Zengin  polis ekiplerince gözaltına alındı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

OTOMOBİL ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI..

Bu arada kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ karayolu Yimpaş Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası öğrenilemeyen Mustafa Kurtuluş Tosun (26) idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Kazada sürücü Tosun ile araçta bulunan Cihan Yanardağ yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan sürücü Mustafa Kurtuluş Tosun'un durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    Rahmetli olan bayan bir zamanlar bizim merdiven temizliği yapardı , Gerçekten çok hanımefendi düzgün bir insandı fadime teyze . Bazen engelli çocuklara bakıcık ederdi gezdirir yedirir içirirdi . Gerçekten çok üzücü bir durum Allah gani gani rahmet eylesin . Allah tan gelir herşey ama zerre kadar vicdan merhamet varsa bizim belediye de bunlara artık dur der yapacakları düzenleme ile...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Çok yazık ya.Allah mekanını cennet etsin.Yakınlarına sabır versin.Çok zor bir durum şehrin trafiğile ilgili kişiler vjdan muhasebesi yapsın o kamyon o sata ne arıyor orada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas (6 yıl önce)
    Sorun : Şehir artık kaldırmıyor. Çözüm: Çevreyolu şart Olan : Teyzeye olmuş,Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Orada insan otomobili ile zor geçiyor..harfiyat kamyonunun ne işi var orda...bu kamyonların girmediği yer yok...tabi ortada ne denetleyen var ne ilgilenen..şehir Allaha emanet gidiyor ışte...
    0
    0
    Yanıtla
  • Allaha emanet olmayan bisemi var? ne demek oluyor insanin cehaletini Allaha mi yaftaliyorsun. akil vicdan var
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin Bikriye (6 yıl önce)
    Kanalboyunda kamyonun ne işi var? Bu şehrin Trafik planlamasına en güzel cevabı trafikteki insanlar kulaklarını çınlatarak veriyor Malatyalı. Bu kadar plansizlik ve rezalet ancak Malatya'da olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Somun kafa (6 yıl önce)
    Çok yazık ya.Allah mekanını cennet etsin.Yakınlarına sabır versin.Çok zor bir durum.Bir varsın bir yoksun.ÇOK cı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    İpek caddesi esliden yol dardı cuma pazarı için kaldırımlar daraltıldı cadde genişledi uçak pisti gibi oldu karşıdan karşıya geçemez olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • veli97630 (6 yıl önce)
    bu şöfor bozuntularına dur diyin ....... bunlar siz anladınız. bunlar ne kural dinliyor ne bir şey..inşaallah daha çıkamaz içerden cezaların en büyüğünü alır da
    0
    0
    Yanıtla
  • black (6 yıl önce)
    Sarı damperli katillere hiç denetleme yok. Çevre yolunda aşırı hızla gitmelerine kimse ses çıkartmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    Başlık kanalboyunda cinayet olmalıydı, çevreyolu gibi araç trafiğinin yoğun yaya trafiğinin az olduğu bir yerde olmuş olsaydı kaza diyebilirdiniz, fakat yaya trafiğinin bu kadar yoğun olduğu bir yerde üstelik yaya geçidinde bir yayaya kamyon çarpıp canından ediyorsa bu cinayettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    belli saatlerde kernek kısmı trafiğe kapalı olmalı akşam saatlerde yürüyüşe çıkanlar için araba tam bir sıkıntı hele kamyon gibi bir ağır vasıtanın o saatte olması tam bir skandal muhtemelen yayayı göremedi yada hızlı geldi yavaşlayamadı ölene Allah tan rahmet diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • HALİL (6 yıl önce)
    Değerli devlet yetkilileri; kerneğin keşmekeşliğine karlıdağ market kaldırımları işgal ettiği için, mecburen yoldan gitmek zorunda kaldım belediye otobüsünün altında kalacaktım. 22 temmuzda kent trafik ve belediyeye şikayette bulundum. 24 temmuzda bana gelen mesajda "ilgili yerde işgale müdahale edilmiş olumsuzluklar giderilmiştir." denilmektedir. Lüften, giderilmişse ben buradan özür dilerim. Yoksa oradaki sorumsuzların burada ne diyeceklerini merak edip, Allaha havale ediyorum. (Lütfen kırpmadan mesajımı acil yayınlar mısınız.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    zabita ne is yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz malatya (6 yıl önce)
    Park yapılmaması gereken bölüme ayrıca otobüs duraklarına kadar araç park ediliyor.bide polis aracı var bitane neyi bekliyorlar belli değil.yıllardır aynı görüntü çözüm yok.merak ettiğim tek şey bu işlerle ilgilenenler yada onların aile bireylerihiç mi geçmiyor buralardan.aklıma gelmişken söyleyeyim şehrin göbeği kapalıçarşıdan yeni camiye geçiş orda yayalar için hibir tedbir yıllardır alınmıyor.orayıdamı görmüyor hiçkimse illa birileri mi ölmeli tedbir almak için .sahipsiz kimsesiz malatya !!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALKOÇ (6 yıl önce)
    Çok yazık İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    İpek caddesi tam bi rezillik. Trafik işlek. Ara sokaklardan çıkışlara araç parkediliyor, sokaktan caddeye araçla çıkmak dert. Alttan üstten gelen araç görünmüyor. Sokak girişlerine yani köşelere sağlı sollu bir iki sıra duba şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2. vatandaş (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    çok doğru tespit. zaten füze gibi gidiyor araçlar. yolu burnunu çıkarmadan görmek imkansız. çıkarınca da çat diye geçiriveriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Allah kahretsin. Nasıl araç kullanıyorsunuz.. nasıl bir rahatlıkla,nasıl bir umursamazlıkla kullanıyorsunuz..bir kaç saniye için ,azıcık beklememek için koca iki ömür gitti...hem karşıdakinin ömrü gitti.. hem senin kalan ömrün gitti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali aslan (6 yıl önce)
    Lanet olsun kamyon terörüne. İnsanların ocaklarını söndürüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bu bölge meydana gelen kazaların tek sorumlusu kernek yel değirmeni önünde park yapılma levhasını altına park yapan araçlara ve kavşakta satış yapan seyyar satıcılara göz yuman belediye trafik ve belediye zabıta ekipleridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan 34 (6 yıl önce)
    Yavas
    0
    0
    Yanıtla