SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalboyu'nda Müdür Nezaretinde Denetim

0
Güncellendi - 2016-04-23 04:34:42
Kanalboyu'nda Müdür Nezaretinde Denetim
A- A+ PAYLAŞ

  • Kanalboyu kafelerinde Emniyet Müdürü Urhal'ın da nezaret ettiği denetimler yapıldı.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kanalboyu’na ani baskın yaparak buradaki kafeleri denetledi.

Kanalboyu’nda faaliyet yürüten kafelere yönelik olarak Cuma  gece saat 21.00 sularında Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 200 polis ve beraberlerinde zabıta ekipleri ile Tütün Denetleme Ekipleri aynı anda kafelere girerek denetimde bulundular.

Denetim esnasında Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’da bölgeye gelerek çalışmaları yerinde görürken, esnafları ziyaret etti.

Denetimler esnasında kafelerde bulunanların kimlik kontrolleri ve sorguları yapılırken, kafelerin uyması gereken yasa ve yönetmenliklere aykırı durum olup olmadığına bakıldı.

Denetimler sonucunda bir işyeri hakkında ruhsatsız faaliyet bulunmaktan dolayı tutanak tanzim edilirken,   aranan 11 şahıs ile ilgili işlem yapıldı. Kimlik kontrollerinde ise 500 kişinin sorgulaması gerçekleştirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    BİR İL MÜDÜRÜNÜN BİZZAT ESANFI ZİYERET EDMESİ ÇOK GÜZEL VE ÇOK ÖNEMLİ SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜ TAKTİR EDİYORUM TEŞKKÜR EDİYORUM DUYARLLIĞINDAN DOLAYI .MALATYA SENİ SEVİYOR ÖMER MÜDÜRÜM.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    müdür bey gerçekten düzgün biri umarım hafta da 2 gün cezmi kartay caddesini bizzat kendi denetler İşte o zaman bir çok olay biter UNUTMAYALIM SİNEKLER BATAKLIKTAN ÇIKAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran Ege (7 yıl önce)
    sayın emniyet müdürümüz bu denetimler sıksık yapılmalı memleket texsas olmuş her gün asayiş olayları gün be gün artıyor güzelim memleketteki bütün vatandaşların can mal güvenliği sizden sorulur aynı uygulamaları araçlarada yapın lütfen memlekette bütün araçlarda sopa var
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    2 yıldır kanal boyu esnafina yapılan bu eziyete rağmen kimsenin gıkının çıkmaması yüzünden bence ordaki esnaflarda hak ediyor bu zulmü...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    TAMAMEN VİTRİN
    0
    0
    Yanıtla