SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalda Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 9 yaşındaki bir çocuk sulama kanalına düşmesi sonucunda boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Başharık mahallesinin üst kısmında geçmekte olan Derme Kanalı'nda meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı kanala düşen 9 yaşındaki Burak Bozkurtoğlu, boğularak hayatını kaybetti. Ailenin polise yaptığı kayıp başvurusu üzerine kanalda yapılan arama sonrasında çocuğun boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Bu arada, feci olay sonucunda hayatını kaybeden Burak Bozkurtoğlu'nun Malatya'da günlük yayınlanan Kent Gazetesi ile yerel radyo sahibi ve aynı zamanda Radyo ve Televizyon Yayıncıları Federasyonu (RATEF) Genel Başkan Yardımcısı Umut Bozkurtoğlu'nun ağabeyinin oğlu olduğu belirtildi.

Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki cenaze namazı sonrasında çocuğun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız