SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanaldaki Bombalar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 14 adet el bombası ile birlikte bir adet de sis bombası bulunurken, çıkarılan bombalar incelenmek üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Malatya - Sivas karayolu kenarı Merkez Tepeköy mevkii Şahnahan sulama kanalı köprüsü yanında marka ve menşei açıklanmayan 14 adet el, 1 adet sis bombası, mühimmat kutusunun içinde gazetelere sarılı halde bulundu. Jandarma olay yeri uzmanları yaptıkları ön incelemeden sonra, el bombalarını incelenmek üzere Malatya İl Jandarma Komutanlığı'nda götürdü. Jandarma ekipleri, olay yerinde kepçe ile kazı yaptırarak, kanaldan çıkarılan toprak yığıntılarını inceledi.

Bu arada, Tepeköy Muhtarı Ahmet Karakaya, "Sabah burada bir vatandaş yoldan geçerken toprak yığıntısı ve içinde bir kutu bulmuş. İncelediğinde bomba olduğunu görünce jandarmaya haber vermiş" dedi.

Sulama Kanalı Sakası Seydi Sürücü ise, olay yerinde yaklaşık 20 gün önce kanalda biriken mil ve çamuru kepçe ile çıkarttıklarını ancak o zaman, bir şey fark etmediklerini söyledi.

Bulunan el bombalarının kişi ya da kişilerce yoldan geçerken köprüden kanala atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili olarak, daha sonra açıklama yapılacağı bildirildi. Olay yerine emniyet görevlileri de gelerek çalışmaları gözledi.

Olay yerinde Emniyet Müdürlüğü bomba uzmanları da tam teçhizatlı hazır bekledi. Bombaları bulup jandarmaya ihbar eden S.K.(34) ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız