SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanaldan Ağaca!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında da 9 kişinin yaralandıkları bildirildi. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

ÖNCE BİR BAŞKA OTOYA, SONRA AĞACA..
İnönü Caddesi Belediye Sarayı inşaatı civarında; 18 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan 44 EP 755 plakalı otoyla, önce 26 yaşındaki S.T. yönetiminde bulunan 44 KS 044 plakalı araca çarptı, sonra direksiyon hakimiyetini kaybedince ağaçlara çarparak savruldu.

Kazada oto sürücüsü M.T. ile otomobilde bulunan 19 yaşındaki V.T., aynı yaştaki İ.E.K. ve A.T. yaralandılar. Yaralılardan V.T. ve M.T. Devlet Hastanesi’nde, İ.E.K. Beydağı Devlet Hastanesi’nde, A.T. ise Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındılar.

Bu arada 44 EP 755 plakalı Kartal marka otomobilin 15 Eylül'de de Yeşilyurt ilçesi girişinde ciddi bir kaza yaptığı, Derme Kanalı'na uçtuğu, içerisindeki 19-20 yaşlarındaki 3 gencin bu kazayı burunları kanamadan atlattığı bildirildi. (İlk 3 fotoğraf, söz konusu aracın yaptığı son kazayla ilgili. Sonraki iki fotoğraf ise, 3 ay önceki kanala uçtuğu kazadan)

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI..
Beydağı İmar İskan Lojmanları civarında da 66 yaşındaki C.E. yönetiminde bulunan 44 EV 868 plakalı otomobille, yolun buzlu olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yok kenarındaki elektrik direğine çarptı. Bu kaza sırasında otomobilde bulunan 52 yaşındaki Z.E. ve 29 yaşındaki G.Y. adlı kadınlar ile 28 yaşındaki G.Y. adlı şahıs yaralandı.

Çevreyolu’nda ise 30 yaşındaki E.İ. yönetiminde bulunan 44 ER 353 plakalı oto ile 14 yaşındaki Ü.K. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Niyazi Mahallesi Barutçu Sokakta da 39 yaşındaki A.Y., yönetiminde bulunan 44 DS 749 plakalı belediye otobüsü ile karşıdan karşıya geçmek isteyen 18 yaşındaki S.K. adlı gence çarparak yaralanmasına yol açtı.

İLK 3 FOTO: Emre YALVAÇ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız