SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalizasyon Borusu Kırıldı, Mahalleli Tepkili

0
Güncellendi - 2017-08-13 02:08:30
Kanalizasyon Borusu Kırıldı, Mahalleli Tepkili
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak'ta (Banazı) yaşayan vatandaşlar, yerin üstünden geçen kanalizasyon borularının karılması nedeniyle mahalleyi pis bir koku bastığını söyleyerek yetkililerden yardım istediler.

Mahalle sakinlerinden Kadir Macit, kanalizasyon borularının kırılmasından dolayı mahallede kokudan duramadıklarını dile getirerek, “Mevsim yaz, bunun üstüne bir de kanalizasyon kokuları havaya karışınca mahallede nefes dahi alamıyoruz. Yayılan pis kokudan dolayı evimizden dışarıya çıkamıyoruz. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, Sorunumuz bir an önce çözülsün. Ben kanalizasyonun yerin altına alınmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Derviş Bozok ise, kanalizasyon kokusundan dolayı mağdur olduklarını söyleyerek, “Yetkilere sesleniyorum, pis kokulardan dolayı evimizden dışarıya çıkamıyoruz. Burada yaşayan insanlar hasta oluyor. Bizim adeta sağlığımızla oynuyorlar. Bu konuda bize yardımcı olunmasını istiyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatansever (6 yıl önce)
    Olur böyle şeyler ya. Takmayın. Haksızlığa karşı çıkmayın daha neler olacak. Yine şükredin lağımı açıktan akıtmamışlar. Ha bu arada Bereket un fabrikası civarında da bahçeler boklu su ile sulanmaya başladı kendini ilgili sanan ilgililere duyurulur. Yatacak yeriniz yok sizlerin. Basıncı arkadaşlar lütfen bu işin peşini bırakmayın. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla