SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanalizasyon Şebekesi Genişliyor

A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ve bazı daire müdürleri ile birlikte Yaka Mahallesinde sürdürülen kanalizasyon çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
 
Bugüne kadar kanalizasyon şebeke hattı bulunmayan Yaka Mahallesinde birinci etap çalışmaları kapsamında 11 km uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı döşendiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “11 km’lik kanalizasyon şebeke hattının abone bağlantıları da yapılmıştır.  Yaka Mahallesi ile Çarmuzu Mahallesini birbirine bağlayan ve geçtiğimiz yıl açılan yolumuzda da kanalizasyon sorunu vardı. Burada da 3200 metre kanalizasyon şebeke hattı döşenerek vatandaşlarımızın bu sorununu giderilmiş oldu” şeklinde konuştu. 
 
Başkan Çakır,”Şehir merkezinde, mahallelerimizde ve semtlerimizde yaptığımız çalışmalarımızı Malatya’mızın  kenar semtlerinde de yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yaka mahallesinde kanalizasyon şebeke hattı döşeme işini iki etap halinde planladık. Geçen yıl 11 km üzerinde kanalizasyon hattı tamamlandı. Şu anda ikinci etap olan 12 km kanalizasyon hattının yapımına da başlandı. Toplamda 23 km kanalizasyon çalışmasını tamamlamış olacağız. Böylece bu bölgede yıllardan beri süren kanalizasyon sorunu giderilmiş olacaktır” dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız