SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kandil Mesajları

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:48:12
Kandil Mesajları
A- A+ PAYLAŞ

Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece kutlanacak olan Regaib Kandili dolayısıyla mesajlar yayınlandı.

AKIN'IN MESAJI

AKP Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın  Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Cemal Akın, mesajında, kandilin, birlik, beraberlik ve hayra vesile olmasını diledi. Kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirten Akın, mesajında şunları kaydetti: 

 ''İnancımızda mübarek aylardan Regaip Kandili'nin, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlarımızın, Allah'a daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum.'' 

ŞAHİN'İN MESAJI..

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de şu mesajı yayınladı:

"Bilindiği üzere; Regaip, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, onu elde etmek, bol ihsan, çok değerli hediyeler gibi anlamlara gelmektedir. Böylesine önemli gün ve geceler ise manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza ve yenilememize vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir.
 
Mübarek aylara girmemizin bir müjdecisi olan Regaip Kandili'ne erişmenin mutluluğunu milletçe yaşamaktayız. Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek üç aylarında başlangıcı olan bu gecenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli kandiller nasip etsin.”
 
ÇAKIR'IN MESAJI     

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Regaip Kandili'nin manevi iklimi aydınlatan önemli gecelerden biri olduğunu vurgulayarak, bu gecenin en iyi şekilde idrak edilmesi gerektiğini ifade etti. 
 

Çakır, mesajında şu ifadeleri kullandı: 

''Günahların bağışlanması nedeniyle Regaip Kandili ismi verilen bu gece, dua ve niyazların yüce Allah'a sunulduğu ve rahmetinden af istenildiği umut, huzur ve müjde gecesidir. İdrak edeceğimiz Regaip Kandili'nin ruhumuzu karartan, kötü duygu ve düşüncelerden, gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan arınmasına vesile olmasını temenni ediyorum.'' 

GÜRKAN'IN MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da mesajında "Bu müstesna günlerin müjdecisi olan mübarek Regaib Kandilinde feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor bu gecenin gönüllerimize manevi hazineler sunmasını diliyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız