SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kandırmak İstiyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:39
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Mimar Yaşar Köksal, akşam açık hava toplantısında Karakavaklılar ile bir araya geldi. Kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerin mevcut belediye tarafından sahiplenildiğini içeren bilbord reklamlarını eleştiren Mimar Köksal, “Belediyecilik ile alakası olmayanlar ayıplarını gizlemek için bu seçimi genel seçim havasına sokup, Malatyalıları kandırmak istiyor” dedi.

Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Karakavak Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Akşam açık hava toplantısında yoğun bir kalabalığa hitap eden Mimar Köksal'ın gündeminde mevcut belediye yönetiminin bilbord reklamlarında kullandığı Ahmet Münir Erkal döneminde yapılan Maşti, Yeşil Evler ve Miş Miş Park ile ilgili görseller vardı.

Mimar Yaşar Köksal, “Bu seçim bir belediye başkanlığı seçimi olduğu halde, Belediyecilikle, şehircilikle, imarla, alakası, ilgisi, bilgisi, ehliyeti, tecrübesi olmayanlar, bu açıklarını, bu ayıplarını, bu yanlışlarını kapatmak için bu seçimi bir genel seçim havasına sokarak Malatyalıları bu dönemde de aldatmak, kandırmak istiyorlar. 'Bizim Malatyalılara gösterecek, yapacak büyük projemiz yoktur. Makyajını yaptığımız, süslediğimiz, püslediğimiz bakırcılar çarşısını, Şire Pazarı’nı yutturamıyoruz. Aslında körüklü otobüsten ibaret olan trampüsü de büyük proje olarak yutturamıyoruz. O zaman başka büyük şehirlere yapılan büyük projelerin Malatya'da reklamını yaparak belki vatandaşı kandırabiliriz' diyorlar. Şimdi Malatya'da gezerken başka bir reklamda şunu gördüm. Otogarımızın, Yeşil Evlerin ve Miş Miş parkın fotoğrafı vardı. Bizim Ahmet Münir Erkal Bey ile yaptığımız döneme ait bu eserlerin üzerine bir de 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diye yazmışlar. Ben bunun karşılaştırmasını halkımıza bırakıyorum. Malatya'ya kimin hangi eseri kazandırdığını vatandaşımız çok iyi biliyor. Doğru bir başlangıç, Malatya'nın geleceğinin doğru bir temele inşa edilmesi demektir. Onun için bu seçim çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız