SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kangren Olmuş Yara"

A- A+ PAYLAŞ
Akpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Turan Acar'ı ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, vatandaşlarla da sohbet etti
 
Ziyaretlerinin seçim sonrasında teşekkür etmek için olduğunu söyleyen Çalık."  "Seçimden sonra sizlere teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Vatandaşlarımızın söylediği bir cümle vardı. Derlerdi ki 'Milletvekilleri seçimden seçime gelir, ondan sonra gelmezler' diye. Ama bunu Başbakanımız değiştirdi" dedi. 
 
"KANGREN OLMUŞ BİR YARA "
Mahalle muhtarı Ahmet Turan Acar, kangren olmuş bir yaraya benzettiği Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence yerlerini gündeme getirerek  "20-30 tane bayanı getirip bir daireye koyuyorlar. Eğlence merkezlerinden dolayı bölgedeki mülkiyet ve kira bedelleri düşmüş durumda. Cezmi Kartay Caddesinden dolayı bölge halkı çok mağdur durumda" dedi. 
 
"KİMSE İSTEMEZ"
Vatandaşlarında konu ile ilgili şikayetlerini dinleyen Çalık, "Cezmi Kartay Caddesi, benim rahmetli babamın da işyerinin olduğu caddedir. 30 yıldır o caddeyi yaşıyor ve biliyoruz. Ben kendi kendimi bileli, o caddenin şehir dışına çıkartılması konuşuluyor. Bunlarla ilgili olarak da her defasında çalışma yapılır. Her defasında buranın şehir dışına çıkartılması konuşulur. Bende Cezmi Kartay Caddesindeki eğlence merkezlerinin çıkartılmasını istiyorum. Ama, burası nereye taşınmak istense, o bölgedeki vatandaşlar tepki göstererek, bu mekanların oraya taşınmasını istemiyor. Vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek bir mekana taşınması gerekiyor. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, bununla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptı. En az 3 bölgede bu merkezlerin taşınması çalışmasını yaptı. Cezmi Kartay da alt yapı ve kaldırımın bitmesine rağmen halen aileler o bölgeden geçemiyor. Bende o eğlence merkezlerinin bir an önce şehir merkezinden taşınması için girişimlerde bulundum"  ifadelerini kullandı.
 
Çalık, kaldırım çalışmaları için "Sıkıntı çekmeden bir şey yapılmıyor. Akpınar gibi bölgeler yıllardır, hizmet görmemişti. Mevcut çalışma ile sıfır kaldırımlar düzenleniyor. Çalışmaların uzamasının tek nedeni, kanalizasyon, yağmur drenaj, elektrik alt yapısından kaynaklanıyor. Malatya'nın en gözde merkezi olarak bilinen Vali Konağı'nda bile yağmur drenaj sistemi yokmuş" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız