SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kanımızla Destek Olalım İstedik"

0
Güncellendi - 2018-01-30 23:20:52
A- A+ PAYLAŞ

Memur Sen Malatya Kadın Kolları üyeleri ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçikler için kan bağışında bulundu.

Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Memur-Sen Malatya Kadın Kolları Başkanı Nurhan Bilici, Memur- Sen Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Krem Yıldırım ve sendika üyeleri katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Kerem Yıldırım “Kuzey Suriye’ye bir operasyon gerçekleştiriliyor. Sınırımızın güneyine. Oradaki askerlerimiz, güvenlik görevlilerimiz, Özgür Suriye Ordusu mücadele ediyor. Burada yaralanmalar, şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Orada kan lazım oluyor. Unutmayalım ki bu gün başkasına lazım olan kan yarın bize lazım olabilir. Onun için her an tetikte olup kan verme konusunda insanımızın duyarlı olmasını özellikle istiyorum. Biz Memur-Sen olarak konuda her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlılığımızı üst düzeyde tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Memur -Sen Malatya Kadın Kolları Başkanı Nurhan Bilici ise, “Ortadoğu'da, gönül coğrafyamızın yanı başında, medeniyetimizin kalbinde yanan fitne ateşini söndürmek için Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatmış olan kahraman askerimize destek olmak amacıyla Kan Bağışı programı düzenledik. Bütün sevdiklerini geride bırakan yiğit askerimiz ‘Bizi beklemesinler’ diyecek kadar yürekli iken bizim eli kolu bağlı beklememiz olacak şey değildi. Bekleyeceğiz elbette fakat elimiz kolumuz bağlı beklemeyeceğiz. Üzerimize ne düşüyorsa elimizden ne geliyorsa onu yapıp bekleyeceğiz. Bekleyeceğiz elbette, Alınlarında binlerce yıllık medeniyetin cesaret ışıkları parlayan kahramanların Bedir'den dönüşünü bekler gibi bekleyeceğiz. Beklerken boş durmadık gözyaşına bulaşmış dualarımızın yanına kanlarımızla da destek olalım istedik. Davetimize icabet edip geldiğiniz, bu güzel programa katkı sunduğumuz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız