SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanıyla Yaptı, Erdoğan'a Vermek İstiyor

0
Güncellendi - 2016-08-21 05:12:59
Kanıyla Yaptı, Erdoğan'a Vermek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, parklarda balon satarak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Hamza Şahin, kendi kanıyla yaptığı Türk Bayrağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermek üzere yola çıktı.

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin yaşandığı karanlık gecede sokağa çıktığını ve 2. Ordu’da yaşanan çatışmada halkın içerisinde olduğunu ifade eden Şahin, “Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan nöbet tutmamızı söyleyince, 25 gün halk olarak nöbet tuttuk. Şehit olmadığım için çok üzüldüm ama bir farkındalık oluşturmak istedim. Çünkü vatanımı ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum” dedi.

Şahin, sevgisini ispat etmek için farklı bir yola başvurduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Kendi kanımdan bir bayrak yapmaya karar verdim. Ay yıldızlı bayrağımız rengini kanımızdan almıştır. Bende şehit olmadım ama kanımı bu vatan için her zaman akıtmaya hazır olduğumu göstermek için bunu yaptım. Beyaz bir bez aldım, ay yıldızı ortasına çizdim ve sulu boya fırçasıyla kanımı yaydım ve Türk Bayrağını oluşturdum.”

Kendi kanından yaptığı Türk Bayrağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermek istediğini kaydeden Şahin, “Allah izin verirse Ankara’ya gideceğim. Sayın Cumhurbaşkanımıza bunu takdim etmek istiyorum. Hatta Cumhurbaşkanlığı sarayına da asmasını rica edeceğim. Herkes bana, ‘deli misin, bu nedir?’ diyor. Olsun, be ay yıldızlı bayrağımı bu kadar seviyorsam, varsın beni deli bilsinler” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

d6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız