SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Akşama 5 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:51
Kanlı Akşama 5 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırılar ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si serbest bırakılırken 6 şüpheli adliyeye sevkedildi, bunlardan 5'i tutuklandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde Cezmi Kartay Caddesi’nde bir eğlence merkezi önünde Cebrail D. (34) tabancayla ayağından yaralamıştı. Olayın failinin ise Vedat K. olduğu belirlenmişti. Şahsın yakalanmasına çalışılırken, ilk olaydan 1 saat sonra 20.00 sıralarında Fuzuli Caddesi İstiklal Mahallesi Tekmezar Camii mevkiinde bir minibüse açılan ateş sonucunda ise Abdulvahap Yalkıznı (39) ağır yaralanmış, kaldırıldığı Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'nde ölmüştü. İki olayın bağlantılı olduğu saptanmıştı.

Olaylardan sonra Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince başlatılan soruşturma sonrasında gözaltına alınarak adliyeye çıkartılan şüphelilerden Vedat K. (33), Hasan Ö. (19), Ahmet D. (24),  Murat D. (29)  ve Ahmet K. (39)  tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ö.F.B.Y. adlı şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Olaylarla ilgili gözaltına alınanlardan E.T ve C.K.'nin ise  emniyette ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları belirtildi.

Zanlıların sabıkalı olduğu belirtilirken, olayla ilgili ruhsatsız 2 pompalı tüfek ve 2 adet tabancaya el konulduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız