SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Akşamın Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

0
Güncellendi - 2017-04-18 22:36:01
Kanlı Akşamın Ölü Sayısı 3'e Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'ndaki bir kafede başlayan silahlı kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı, yaralı kafe sahibinin de ölümüyle 3'e yükseldi.

Olay, 20 Mart Pazartesi akşamı saat 19.20 sularında  Kanalboyu'nun Kernek tarafındaki bölümü olan Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir kafede başlayıp caddede süren, kafe işletmecilerinin de aralarında yer aldığı iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Hakan Kaba (32)  ile Burak Akpınar  (31) ölmüş, 10 kişi ise yaralanmıştı.

Olayda yaralananlardan ve kafe işletmecisi olduğu bildirilen 41 yaşındaki Serdar Ökten, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altında iken hayatını kaybetti. Serdar Ökten’in Pütürge ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

Olaydan sonra toplam 13 şüpheli gözaltına alınırken, polis ekipleri olayda kullanıldığı değerlendirilen 6 adet tabanca ile 4 adet pompalı tüfek ele geçirmişti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Yazık ya vallahi üzülüyorum böyle duyduğum zaman.Memleket kanlı diziler yüzünden ne hale geldi..Ülke ekonomik olarak gelişse ne yazar..Hukuk olarak malesef yerlerde sürünüyoruz..Yazıklar olsun böyle sisteme ve bu sistemi hala duzeltmeyenlere..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alyom (6 yıl önce)
    Allah bu tür acılar, insanımıza bir daha yaşatmasın. İnşaAllah... Herkesin başına bir polis koyamazsın. Ama insanımıza çalışıp helalinden kazanacağı iş alanları açılmalı bu yolların (Mafya v.s. şeylerin) yanlış olduğu bilinci yerleştirilmeli. Ve Emniyet bu tür yapılaşmalara en başından izin vermemeli, göz yummamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (6 yıl önce)
    Ne desem bilmem ki... Kendi gitti dik duruşu kaldı akıllarda;Rabbim rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)
    MALATYANIN GENÇLERİNİN MAALESEF ÇOĞU BÖYLE MAFYACILIK OYNUYOR , PSİKOPATLIĞA ÖZENİYOR , KİM CADDEDE AİLESİYLE RAHAT RAHAT YÜRÜYEBİLİYOR ORTALIK SERSERİ DOLMUŞ , EMNİYET , SAVCILAR ,HAKİMLER İŞİNİ YAPMIYOR BU KADAR NET , KİMSEDE HUZUR KALMAMIŞ.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan koc (6 yıl önce)
    Hakikaten çakallarla mücadele esnafa kalmış Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Ben iki şey diyeceğim. 1- Kanalboyunda 10 TL'ye bir fincan çay satıyorsan ve yetkililer bu fahiş fiyata ses çıkarmıyorsa ve bence bu 10 liranın 3/1'i mafyaya gidiyordur. 2- Kafelerde çalışan bazı bayan garsonların çok iyi denetlenmeleri lazım ve en azından bunların telefonları dinlenerek sonuca gidilebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (6 yıl önce)
    Ne istediniz pütürgeli Serdar kardeşimden .ekmeğinde helalinde olan insandan .şu Malatyama bak vartolusu cafanalisi bunların amaçları ne iki hap atan yollarda .delikanlılık bozulmuş arkalarında kendini mafya zannedenler.insanoğlu namusu ekmeği bayrağı için yaşar .Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    dünya malı için değermiydi her iki dünyanızdan oldunuz rabbim tahsilatlarını affetsin nediyelim gencecik insanlardı ailelerine sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    ölenlere allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (6 yıl önce)
    eğer devlet baş gelmezse daha çok kan akar yazık gençlerimize Allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Yeni çıkarılan yasada birçok mahkumu dışarıya bıraktılar ceza indirimi yaptılar.Kimisini de açık ceza evlerine alıp dışarı izini verdiler.Bazıları firar etti bazıları tahliye olup kaldığı yerden devam etti.Boşuna polislerde suç bulmayın hangi birinin peşine düşsünler kimin nerde ne yapacağı belli değil.Şehir zaten küçük kaldırmıyor böyle insanları.Bu genç yaşta değer mi hiç anaları ağlatmaya.Ne için kim için.Çok yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Malatya da terör olayları yok ama uyuşturucu,hapçı kendine mafya süsü vermişler hakim. .Kanal boyunda kafeler den haraç isteniyor ama cafe sahiplerinin sesi çıkmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Kafe sahibi Mehmet Ökten in yeğeniymiş karşı tarafın işi çok zor ki medyada pek görünmez ama istanbulda sağlam namı vardır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BEN ALİSTİM (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.cik üzücü bir durum.ve tekrar su soruları sormak istiyorum:1)toplum destekli polis teşkilatı neden daha aktif hale getirilmez?2)Herhangi bir vatandaşımız,esnafimiz yani her kim olursa olsun kendini mafya olarak gören veya öyle zanneden bir insanla sorun yaşadığı zaman neden Emniyet yetkililerine muracat etmezler?neden sorunları kendileri çözmeye çalışırlar?devlete muracat etmeyi neden gururlarina yediremezler?3)polis imiz e buyur sorunlarla alakalı kim muracatettide netice alamadı?şikayet edecek ki vatandaş devletin savcısı poliside görevini yapabilsin.4)neden çevremizde butur sorunlu insanları bir kabahat ettiklerinde en kolay ve bedava olan (155) polis imdat arayipta bildirmeleri?5) Neden toplumumuz suç işleyen ve sabıka dosyası kabarık olan (kader kurbanlarını tenzih ederim) suça batmış insanlaria aşırı ilgi duyup birde saygı gösterip iyice suça iterler,vede suç işleyen insanları bilinçsizce çoğalmasını teşvik ederler?6) Leblebi çekirdek gibi pompalı tüfekler nasıl bukadar kolay erişebilir halde?7) saçma sapan bir şekilde Malatyamiz da türeyen bu modofiye edilmiş araçları neden denetlenmez?8)toplum olarak neden herşeye bukadar duyarsız olduk?yanibasimizda adamlar öldürülüyor ve her turlu suçlar işleniyor,cevremizde birçok madde bağımlısı kaldırılmış gençlerle dolu ,kulüpler,kahve haneler olmuş kumarhane vede maalesef hepimiz herşeyi biliyoruz ama hiçbirimiz in aklına Bir devletin okadar çok ihbar telefon hattı varken birimiz cikipta aramayı? Arkadaşlar kimse kusura bakmasın biz malatyalilar hepimiz de SUÇLUYUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (6 yıl önce)
    Arkadaşlar helal olsun haraç yedirmez diyene kadar bir dua bir yasın okuyun Pütürge olsun malatya olsun ne fark eder dua edin böyle bişey daha yaşamayalım yazık 3 genc oldu ne olursa olsun haklı haksız bu gençler nasıl bu duruma geldi onun tartışmasınumarasını yapalım cenabı allahın mafireti bereketi iyiliği adaleti hepimizin üstüne olsun ...Allah hepinizden razı olsun cumanız mübarek olsun. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Bu işin olacagı aylardır belliydi..Bütün cafeler taciz edildi..Bu olayın sorumlusu buna duyarsız kalan yetkililerdir ve derhal istifa etmelidir.Sizin göreviniz valiyle kahvaltıya gitmek yada sergi açılışı yapmak değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Adamı canından ettiler ama bilseler kafe sahibinin kimin yeğeni olduğunu adım atmazlardı fena tosladılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Kafe sahibine Allah rahmet eylesin ortalığın üç beş kendini mafya sananlar adama sebep oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözeneli (6 yıl önce)
    Serdar Ökten allah rahmet eylesin helal olsun kardeşim sana
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Aynı durum diğer kafeler için de geçerli.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli (6 yıl önce)
    pütürgeli abim hemşerim rabbim mekanını cennet eylesin . bi pütürgeli haraç yedirtmez dediğin için allah razı olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (6 yıl önce)
    Allah rahmet etsin yani gidip oturuyor kahve içip sohbet ediyorduk hak etmedi malatyada 20 sene ceza alıp sokakta gezen suçlular var halen böyle başı boş bırakırsanız her iki tarafa da haksızlık belki ceza alanlar yatsa bidaha böyle yapmazlar toplum olarak nereye gidiyoruz ekonomi miz zaten şuan kötü ülke olarak ta büyük imtihandan geçiyoruz artık kardeşliğimizi unutmayın inş bu son olur inş ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    malatyalı adam haraç yedirmez.bunu herkez bilsin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • muhammed (6 yıl önce)
    adam eekmegini kazaniyodu suçu neydi kafe sahibinin. Devlet 2 sene 3 sene degil artik hep guvenligi sağlamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun ekmeği için canından olan yiğit hemşerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Puturgeli (6 yıl önce)
    Serdar ökten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun adamın mekanına haraç almaya gelmişler Allah Aykut Ökten e acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • KAYA (6 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN.ÇAKALLARLA MÜCADELE VATANDAŞA KALMAMALI. EMNİYET HİÇ Mİ TELEFON DİNLEMESİ YAPMIYOR.HİÇ Mİ ŞİKAYETLERİ DEĞERLENDİRMİYOR ACABA DİYORUM .ALLAH BİZLERİ VE SEVDİKLERİMİZİ KENDİNİ MAFYA SANANLARDAN KORUSUN. AMİN
    0
    0
    Yanıtla
  • baran_ege (6 yıl önce)
    Bu şehrin mülk idare amirlerine EMNİYETİMİZİ SAĞLAYAN VE BİZİ YÖNETEN her fırsatta huzur kenti malatya diye mikrofonda halka seslenen gerek millet vekili gerek mülk idare amirleri bütün açılışlarda boy gösteren bütün cenaze lerde en ön safta durup millete happy meil satan büyük ve dokunulmazlığı olan ve koruma ordusuyla gezen yetkililer işte sizin yönettiğiniz şehir işte sizin asayişni sağladığınız şehir bu şehirde sokağa çıkamaz hale geldik sizler bu maaşı ne diye alıyorsunuz bu Devlette çok merak ediyorum.bu şehirde texsas olmuş.e
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (6 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Serdar Gardaşım.
    0
    0
    Yanıtla