SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kanlı Dönemde Siyasete Fazla İş Düşüyor"

0
Güncellendi - 2016-10-13 04:58:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, son günlerde artan terör saldırıları ile ilgili, “Tüm tehditlere rağmen mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz” mesajını verirken, Milletvekili Taha Özhan ise bu sürecin atlatılması için siyasete büyük görev düştüğünü söyledi.

AKP Malatya milletvekilleri Taha Özhan ve Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kale ilçesinde mahalle muhtarlarının da katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantı öncesi Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaret eden heyet, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecek”

Son günlerde artan terör saldırıları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda mücadele verdiğini hatırlatarak, “Biz dünyanın en azılı terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. FETÖ olsun, PKK olsun, DAEŞ olsun bu örgütlerle mücadeleye sonuna kadar devam ederken bir yandan da ülkemiz kalkınmasına ve gelişmesine devam ediyor. Bu süreçte Türk Milletinin duruşu da çok önemli, 15 Temmuz’da da bu millet birlik ve beraberlik içerisinde teröre karşı ülkesinin ve bayrağının yanında durmasını bildi. Biz PKK’nın bu saldırılarını son çırpınışlar olarak görüyoruz. Bunlarla mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Ben terör saldırılarında şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

“Tüm tehditlere rağmen terörle mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz”

AKP’nin milletin iradesini hakim kılmaya çalıştığı için terör saldırılarının yapıldığını belirten AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise “Bizim ülkeyi yönetme talebimiz olmasaydı bu saldırılara maruz kalmazdık. İnanın biz bu talebimizden vazgeçtiğimiz zaman bütün bu saldırılar duracak. Terör de duracak, anarşi de duracak, dışarıdaki ve içerideki saldırılar da duracak. Biz sadece kendi kendimizi yönetmek istiyoruz. Bu milletin iradesini bu ülkeye hakim kılmak istiyoruz. Bizim temel kaygımız ve mücadelemizin amacı da bu. Tüm bu tehditlere rağmen de bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Biz dik durduğumuz müddetçe bu terörü de sonlandıracağız. Ama daha çok kenetlenmemiz lazım. Devletin ve özel kurumların içerisindeki hainleri temizliyoruz ve daha iyi bir Türkiye için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Siyasete büyük görev düşüyor”

AKP Malatya Milletvekili Taha Özhan da bu süreci atlatmanın yolunun siyasetten geçtiğini aktararak, “Bir yıla aşkın bir süredir böyle bir kanlı sürecin içindeyiz. Bu kadar kanlı bir dönemde siyasete fazlasıyla iş düşüyor. Bizim akıl, ahlak ve adalet üretmemiz gerekiyor. İnşallah bunları üretecek gücü Allah bize nasip eder” şeklinde konuştu.

iha

tahanurettin

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız