SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Gecede 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:37:05
Kanlı Gecede 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Salı gecesi gece yaşanan iki ayrı olay sonucunda Yeşilyurt’un Gündüzbey Kasabasında 1 kişi silahla, 1 kişi bıçakla yaralanırken, merkez Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü Mezarlığı’nın yanında ise 2 araçta bulunanlarca karşılıklı silahla ateş açılması sonucuda ise olayla ilgilisi bulunmayan bir kişi yaralandı.

YEŞİLYURT'TA..

Alınan bilgilere göre, Yeşilyurt’un Gündüzbey Kasabası girişinde saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı akraba olan iki taraf  kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine tabanca ile ateş açılması sonucunda Erdal S. bacaklarından, Yavuz S. ise bıçakla yaralandı.  Her iki yaralı Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Olayda çok sayıda kişi ise darp sonucunda yaralandı. Tarafların kalabalık olması nedeniyle il merkeziden olay yerine ve hastaneye takviye asayiş ve Çevik Kuvvet ekipleri gönderildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. 

MEZARLIK ÖNÜNDE..

İkinci olay, Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü Mezarlığı civarında 21. 30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Yeşilyurt yolu üzerinde seyir halinde olan iki araç içerisindeki şahıslar birbirlerine pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açtılar. Açılan ateş esnasında o esnada yolun kenarındaki akaryakıt istasyonunda müşteri olarak bulunan Ahmet E. adlı genç saçmaların yüzüne isabet etmesi sonucunda yaralandı. İstasyonda yakıt almakta olan ve yine olayla ilgili bulunmayan 44 M 0150 plakalı minibüs kaportasına ve yan camına saçmaların isabet etmesi nedeniyle hasar gördü. Olay nedeniyle çok sayıda ekip bölgeye yönlendirildi. 

Polis ekiplerince yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda olaya karışan şüphelilerin, iki gün önce merkez Sanayi Caddesi üzerinde meydana gelen yaralama olayı nedeniyle aralarında husumet oluşan şahıslar olduğu değerlendiriliyor. Polis, araçları ve şahısları yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız