SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kanlı Geceye 6 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:37:39
Kanlı Geceye 6 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çay bahçesinin işletilmesi konusunda akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişinin av tüfeği ile bir kişinin de bıçaklanarak yaralanması olayında, 2 şüpheli gözaltına alındı. İki araçtan karşılıklı ateş açılması olayıyla ilgili de 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

YEŞİLYURT'TA..

Yeşilyurt’un Gündüzbey Kasabası'nın girişindeki bir çay bahçesinin işletilmesi nedeniyle çıkan tartışmada çok sayıda tarafın katıldığı akrabalar arasındaki kavgada, İhsan S. adlı şüpheli tüfekle kardeşi Erdal S.’yi yaralarken, Yunus E. adlı şüpheli ise bıçakla Uğur S.’yi yaralamıştı.

Olaydan sonra toplam 13 şüpheli gözaltına alınırken, bunlardan 11’i serbest bırakıldı. Şüphelilerden İhsan S. ve Yunus E. ise gözaltında tutuldu.

Şüpheliler, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

DİĞER OLAYDA 4 GÖZALTI

Malatya'da seyir halindeyken iki araçta bulunan şahısların birbirlerine silahla ateş açmaları sonucu 1 kişinin yaralandığı olayla ilgili 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Yeşilyurt yolu Kuyuönü mevkii Aşağıbağlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki araçta bulunan şüphelilerin birbirlerine pompalı tüfek ve tabancayla ateş açmaları sonucunda o esnada benzinlikte bulunan Ahmet E. adlı genç yüzüne saçmaların isabet etmesi sonucunda yaralanmıştı.

Olaydan sonra asayiş şubesi ekiplerince sürdürülen soruşturmada; G.K., E.D., İ.Y. ve F.T. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin 3 ay önce Sanayi Caddesi üzerinde meydana gelen silahla yaralama olayı nedeniyle çıkan husumetten dolayı birbirlerine ateş açtıkları belirlendi.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız